Kategorier
Graviditeten

Men Natashja, det är ju så du ser ut

Åsså var det ju det där med att ta gravidbilder. Jag knäpper kort efter kort men jag ser ju tamejfan ut som Jabba the Hut på varenda jävla bild. (nej jag fiskar inte komplimanger så VÅGA inte ge mig några. Låt mig då ömka och älta lite) Vilket iochförsig passar bra med tanke på att […]

Åsså var det ju det där med att ta gravidbilder. Jag knäpper kort efter kort men jag ser ju tamejfan ut som Jabba the Hut på varenda jävla bild. (nej jag fiskar inte komplimanger så VÅGA inte ge mig några. Låt mig då ömka och älta lite)

Vilket iochförsig passar bra med tanke på att jag gifte mig med en Wookie.

Anyways – Jag har svält upp som en ballong. Magen är inte heller lika snygg denna gång. Hänger lite sådär anti-sexigt som en gammal ölmage. Tänk alkoholiserad fet man typ. Blä.

Här får ni en bild iallafall. Nej jag har absolut inte photoshoppat den stenhårt för att ta fokus från kossan på bilden. Absolut inte.

MUUUUU eller Uga spasteelia a bunkadunka eller nåt

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

21 svar på ”Men Natashja, det är ju så du ser ut”

Hm… inga komplimanger var det… men såååå farligt var det väl inte 😉 Du ger dig på en halvt avklädd bild iaf… jag hämtar upp mage nr 4 vid knäna, medelst sådant där juverskydd som korna har… Andningsbesvär göre sig icke besvär den här gången, känns det som (säger jag nu. Har förövrigt en nyupplagd bild nu från v24 i bloggen….

:rolleyes:

Hej! Jag är en av dina läsare =)

Jag bloggar själv också men, jag är inge vidare på att fixa utseendet, och jag vet att jag hittade någonstans att du gjorde de med pengar eller så?

men jag kan verkligen inte hitta var =(

Ber tusen ggr om ursäkt att jag kontaktade dig via bloggen såhär som en kommentar!

Men maila gärna mig om du vill hjälpa mig =)

Mvh Lina =)

lina@ekesrydh.com

Varför är du rund och go och fin på alla de snygga ställena? Nu är jag förvisso inte gravid men även innan så är vi nog samma size du och jag men jag känner mig inte alls lika snygg som du är. Mean… (Den svenska avundsjukan eller vad ska vi kalla det?)

I vilket fall som helst så tycker jag att du har en jättefin mage men jag förstår om du känner dig klumpig. Det är kan vara svårt att se det där fina när man bär runt på magen själv. Om jag minns det rätt så kände jag mig tjock och ganska i vägen hela tiden, klumpig och svettig om jag inte frös. Mindre hett med andra ord.

Du ville inte ha komplimanger men här får du en ändå: Du är vacker!!!!!

Du förresten, jag är lite nyfiken på vad din karl "tycker"/"säger" om att du inte rakar dig? När jag haft pojkvän och haft typ 3dagarsstubb så får jag höra "oj här var vi inte nyrakade".. Man ba nää men OJ jag som alltid har en rakhyvel i väskan i nödfall som detta…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *