Kategorier
Graviditeten

Nej, ingen bebis än

Vecka 40. Benen ser ut som stockar. Fötterna som uppblåsta diskhandskar. Händerna knakar och knäna värker. Bristningarna ökar dubbelt för varje dag och låren är knöliga. Ansiktet är så svullet och maken skrattar. Ibland får min inre hypokondriker för sig att jag aldrig kommer må bra igen. Att mitt illamående, tunghet, svullnad beror på nåt […]

Vecka 40.

Benen ser ut som stockar. Fötterna som uppblåsta diskhandskar. Händerna knakar och knäna värker. Bristningarna ökar dubbelt för varje dag och låren är knöliga. Ansiktet är så svullet och maken skrattar. Ibland får min inre hypokondriker för sig att jag aldrig kommer må bra igen. Att mitt illamående, tunghet, svullnad beror på nåt annat än graviditeten och att jag kommer vara sjuk för alltid.

Och inte kommer det komma nån bebis heller.

Om ni tycker att jag är ovanligt tråkig just nu så kan ni droppa in i Apans blogg. ”Apan satt i granen” Nydesignad och allt by yours truly. (jo tänk, jag fick en attack av kreativitet och gjorde en design. Första på länge.) Hä blev sketaschnöggt så gå dit och kolla! Och läs!

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

25 svar på ”Nej, ingen bebis än”

Jag tycker du är jättevacker! Lycka till när den lilla/lille bestämmer sig för att komma ut, hoppas allt går bra för er 🙂

Åh, så vacker du är människa! Tänk så lustigt. Din ansträngning för att "se fin ut" ligger säkerligen långt under medel..? Men i vilket fall, så ser du vansinnigt mycket finare/fräschare ut än de som är ultrafixerade och fixar och polerar sig jämt och ständigt. Good work there!

Väl inne på beautytalk.. vad tycker du om ögonbrynspiercing? Supersugen på en, men fegar lite.

amanda – åh tack. Jo, jag varken sminkar mig eller fixar på annat sätt. Jag är helt au natural på bilden. Okammad dessutom!

ang. piercing så älskar jag de flesta… men tyvärr så är just ögonbrynspiercing den jag inte gillar. Det blir oftast ett fult ärr/infektion oavsett hur bra man gör den som ser fult ut. Lite skabbigt sådär. Favvo är labret och septum.

bambi — haha, det enda som funkar just nu är makens urtvättade slitna kallingar. De måste vara urtvättade och slitna för de nyare sitter åt för mycket kring buken! Superkänsligt där nu.

Måste bara slänga en in rad då ja tycker du ser otoligt vacker ut som högravid, kunde inte inte skriva det

ha det gött

:thumbup:

Har just hittat dig! 🙂

Är också gravid, vecka 31 nu så jag får gå ett tag till jag! 😉 Hade en fundering… Fixar du andras bloggar så skulle jag jättegärna vilja ha en design! Kanske har du en hemsida med designer att ladda ner? Vet knappt ingenting om dig ännu, så det är inte meningen att tränga mig på, men jag tänkte att jag iallafall kunde fråga! 🙂

Lycka till med förlossningen!

Hej vill bara flika in angående ögonbrynspiercingen som nämns. Är det någonstans man ska pierca sig så är det i ögonbrynet. Där finns rikligt med blodkärl som hjälper till med läkningen och infektionsrisken är därmed mindre.

Härligt, men jag förstår att det är jobbigt och inte så kul att behöva vara framtung på det sättet. Dessutom så längtar man ju efter bebis jättemycket när det är så nära. Jag håller på att gå under av värmen och jag är inte gravid. Hade jag varit gravid nu så hade jag bestämt mig för att bo i någon affär med bra luftkonditionering sista tiden…

Nu är det nära. Lycka till.

Jag har ju börjat läsa din blogg från början, och det känns som att Ninja spenderat mycket tid vid kattlådan. Och när ni nu väntar barn #2 så tänkte jag att för att minimera risken att nya bäbisen gör samma sak, så kanske en litter kwitter eller liknande vore käckt för er? Åtminstone om ni har hyggligt smarta katter. min katt använder den, och även om hon vägrar gå så långt som till att använda toan precis som den är så använder vi ingen kattsand och allt kiss och bajs behöver bara spolas bort två gånger om dagen.

Bara ett tips sådär.

Labret är jättesnyggt (under läppen va?), egentligen skulle jag nog vilja ha där. Men jag har så tunna läppar så jag är rädd att det ser löjligt ut?

Septum som du har är verkligen SVINHETT, men jag gillar inte att stå i centrum och att folk "glor på mig" så det är nog inget för mig. 😉 Men dig passar det jättebra!

anonym – nu har jag H-kupa. Och väldigt små händer. Kupans storlek är beroende på bröstkorgens omkrets och den är väldigt smal.

När jag helammar växer sig pattarna större.

amanda labret passar alla, smala läppar eller ej. Du behöver ju inte ha ring utan kan ju ha en stud under. Och oroa dig inte för septum och uppmärksamhet. Jag har inte märkt någon skillnad. Man kan dessutom välja en tunnare ring än den jag har. :thumbup:

så du sitter oxå och väntar på bebis? me too. man blir ju rätt less i den här värmen. som jag svettas fattar jag inte ens hur det fortfarande kan finnas massa vatten i mina vadet och fötter men jorå, det finns det.. såklart.

Min snart treåriga dotter satt i knät på mig och kikade när vi klickade oss in här. Hennes kommentar: Ooooj! Fiiiin mage mamma! Är det bebis? Jaa, svarade jag, läste (med medkänsla – fy fasen för att va gravid i denna hetta!), och klickade vidare. Varpå dottern blev hysterisk. "NEEEEJ mamma! Jag vill titta på fina flickan med fina magen!" 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *