Kategorier
Graviditeten

Nej, nästa barn adopterar vi

Då var det klart. Hä blev en stor pöjk. Fast lite mindre än Ninjan. 52 centimeter kort och drygt 4.2 kg tung. Ut genom fittan skulle han också. För er som inte fött barn så känns det ungefär som att försöka trycka ut en soffgrupp. Genom röven. Jo, genom röven. Det var en jäkla överraskning […]

Då var det klart. Hä blev en stor pöjk. Fast lite mindre än Ninjan. 52 centimeter kort och drygt 4.2 kg tung. Ut genom fittan skulle han också. För er som inte fött barn så känns det ungefär som att försöka trycka ut en soffgrupp. Genom röven. Jo, genom röven. Det var en jäkla överraskning första gången.

Han kom en dag före beräknad ankomst (woohoo!). Klockan 13.35. Tolv timmar tog det.

Prestation (förutom barnet): Jag tog ingen smärtlindring. Nej serru, inte ens lustgas. (vad som är så lustigt med den förstår jag inte. Jag fick nästan en panikångestattack förra vändan) Inte ens en jäkla alvedon.

Jante: Nej det får du inte vara stolt över.
Jag: Fuck you Jante! Det får jag visst! I am superwoman. (som vrålade och skrek som ett hysteriskt barn iofs. Fuck dykteknik och profylax. Här var det vrål och hyperventilering som gällde.)

Bonus: Jag bröt INTE röven den här gången! (svanskotan) Jag kan sitta! Sen att jag blöder som en stucken gris och får bekymrade blickar här är en annan femma.

Härligt: Pöjken suger tutte som om han aldrig gjort nåt annat. Precis som syster.

Nu sitter jag och väntar på att stolte fadern ska komma hit. Sen får vi åka hem runt tvåsnåret. Det ska bli så kul att se hur Ninja reagerar. Hon var så tapper igår. Ville kramas och klängas (givetvis varje gång jag fick en värk) och gick om kring och sa ”Går bra!” och ”klappa mamma” (som hon gjorde) Sen fick jag några pussar innan vi skulle åka och ett glatt ”hej då mamma!!”

Oskar berättar att nattningen gick ok men att hon varit lite ledsen och frågat efter mig. Lilla skruttan.

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

144 svar på ”Nej, nästa barn adopterar vi”

Fantastiskt! Vilket vackert barn! Och du ser hur fräsch ut som helst ju! 😀 Snacka om att vara gjord för att föda! 😉

Du är Kanonbra som lyckades som du gjorde, GRATTIS till hela familjen!

Cyberkramar från mig!

En så vacker bild! Grattis till er allihop! Skönt att höra att det gick så bra den här gången, du verkar ju vara gjord för att föda barn.

Det ska bli så kul att få träffa er när ni kommit hem och allt har fallit på plats lite grann. Kram!!!

Gratulerar 😀 Och du, bra jobbat!! Jag är stolt över att jag "bara" tog lustgasen men fy fan, utan den hade jag lätt fått panik. Så var stolt att du klarade det utan, helt klart! :thumbup:

GRATTIS till pojken! Det där med röven, de tär ju så sant!

Nu sist jag födde trodde jag stenhårt att en av BM:arna stoppade in ett finger i rumpen på mig – kndes precis så – men det var ju bara bebisen som kändes liksom. Tur jag höll tillbaks min instinkt att skrika "Vem av er är det som har sitt finger i min röv?" Hade ju blivit lite pinsamt kanske….

Grattis till en liten kis! Vilket sjukhus föddes han på?

Kunde inte din man vara med under förlossningen; var han tvungen att vara hemma med Ninja?

ysmania – nej, Oskar var med under förlossningen. Men han åkte hem till ninja efteråt.

Jag födde på SöS

Grattis! Vad duktig du har varit! (det är ingen som brukar säga det, men jag vet hur det är att föda barn o man förtjänar att höra att man har varit duktig :))

Hur blev du så himla fräsch direkt efter förlossningen? du är jätte vacker… jag själv såg ut som om jag hade blivit påkörd av tåget 😉

GRATTIS till en fantastisk pojke! Och var stolt. Som fan. Jag är stolt som fan över exakt samma sak. Med barn nr två tog jag ingen bedövning. Ingen alls. Något jag gärna skanderar ut och återvänder till när jag tycker att annat jag gör inte blev så bra. Så sträck på dig superwoman och välkommen i klubben;)

Starkt jobbat, riktigt starkt, som lyckades pressa ut en soffa utan smärtlindring! Impad! :thumbup:

Stort grattis till er alla!! :love:

Hur kan du se så snygg ut? Har du inte just tryckt ut den där bebisen som ligger på dig?

Grattis till nykomlingen i familjen. Jag väntar med spänning på att få veta vad han ska heta.

Härligt! stort grattis! Det är en bedrift att föda utan smärtlindring, så de så! Själv tog jag bara till sk naturlig smärtlindring men det hade jag fasiken kunnat vara utan, hjälpte inte ett smack.

Är så nyfiken på namnet, namngalen som jag är. =)

Gud vad avis jag är, vilken otroligt fin familj ni är! GRATTIS 😀 Spännande att se Ninjans reaktion sedan då. Hihi! Btw, ett namn-tips jag har är Milo.. Kan själv tänka mig både Ninja och Milo den dagen det blir bebbe för mig.

Grattis! Vilket underbart vackert litet barn ni fått! Starkt att föda utan smärtlindring, du är allt en rktig superwoman! :thumbup:

GRATTIS! 😀

självklart får du vara stolt över att du inte använde smärtlindring! jag hade inte heller nåt alls med min andra, och jag är skitstolt över det och skryter i smyg fortfarande efter snart 11 år.

skit i jante, okej?

och njut av nya lilla bebisen 🙂

Åh, vad duktig du har varit! (Det hade du varit även om du hade använt smärtlindring, att föda ÄR en bedrift.)

Vilken fantastisk bild på dig och din son. Man kan inte tro att du just genomgått en 12 timmar lång förlossning?! Du är ju lika fräsch ut som en nyponros!

:bigeyes::love:

Stort grattis! Vilken vacker bild! Vad skönt att förlossningen gick bra. Vad duktig du är. Visst är Jante en märklig prick? Klart som tusan att man får vara stolt över att föda barn utan smärtlindring. Det är en prestation! Hoppas ni får en mysig tid nu när ni kommer hem.

Pussa på Ninja och hälsa från Morri, han nämner henne varje gång jag visar din blogg för honom.

Grattis till pojken! Klart sjutton att man får vara stolt! Jag har fött utan bedövning och det är otroligt smärtsamt. Finns de som bedövar bort smärtan helt med olika medicinska bedövningar & då kommer man lindrigt undan. ^^ Sedan är det nog mest de som INTE fött utan bedövning som säger att man inte får vara stolt om man fött utan. 🙂

Hej! Grattis igen! Och jättefin bild, du ser verkligen fräsch ut. Klart du ska vara stolt över att du födde utan smärtlindring.

Grattis! Och jag säger som de andra klart som tusan att du ska vara stolt över att du födde utan smärtlindring! Det hade jag aldrig klarat, och då tog mina två förlossningar bara fem timmar totalt, från första värkarna. Men jag tog allt jag kunde få i smärtlindring.

Och du är verkligen vacker!

Stort grattis till den lille sötnosen! Härligt att allt gick bra och mycket imponerande att du klarade dig utan smärtlindring. Jättefin bild! :love:

/en som följer bloggen men är dalig pa att kommentera

Hejhej och många stora grattis från en tyst läsare!:-)

En sak jag undrat över bara, lite ot kanske men. Hur räknar man egentligen förlossningstiden? Är det typ från att värkarna först börjar eller är det från att man ligger på BB och börjat krysta? Eller är det någon helt annan tidpunkt?:rolleyes: Bara nyfiken och inte speciellt insatt.. Starkt jobbat i alla fall:thumbup:

gud vad underbart…! blir helt rörd… 🙂

ninas kommentar var för övrigt den roligaste jag nånsin läst, hahaha… kissade nästan ner mig lite grann. :thumbup:

Grattis till en jättfin bebbe, bra jobbat!:thumbup:

Att soffan ska ut ur röven stämmer SÅ BRA, varför sa ingen det innan förlossningen?

Men guuud vad underbart, GRATTIS!! Jo tack jag vet hur det känns att föda barn, min lilla skrutta kom i Mars 🙂 Och TACK för att du säger att det känns som att "trycka ut en soffgrupp genom röven", för så kände jag med!! Men alla mina vänner säger bara "neej men det kändes bara som en liten tennisboll, det var ju ingen fara". Vad fan är det för supermuttor!? Men Grattis igen underbart söt! 🙂

fantastiskt vacker bild! STORT GRATTIS till lillebroren! Härligt och du: självklart ska man vara stolt över sin förlossning jag är också stolt över att jag klämt ut två 4,7 kilos på 2-timmar långa förlossningar från noll till bebis på bröstet och med bara lustgas. Jag hade ärligt varit ännu mer stolt om jag inte haft lustgas haha så jag fattar precis vad du menar 🙂

Stort grattis! 😀 Och Ja du är verkligen superwoman!! Stolt som en ja jag vet inte vad ska du var!! 😀 Det hade jag iaf varit om jag hade pressat ut en 4,2kg klump utan smärtlindring!! Det kan inte ha varit kul! Men såå värt det! ;D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *