Kategorier
Graviditeten

Nu börjar det kännas

Bara vecka tolv men magen stor rakt ut som om jag vore i vecka 25. Rund och perfekt gravidform också. Jo på riktigt. Förra vändan älskade jag magen men nu skäms jag mest för att nån ska se den och tycka att jag är skittjock. Iochförsig så tycker nog de flesta det ändå, så tjockARE ska jag väl säga. […]

Bara vecka tolv men magen stor rakt ut som om jag vore i vecka 25. Rund och perfekt gravidform också. Jo på riktigt.

Förra vändan älskade jag magen men nu skäms jag mest för att nån ska se den och tycka att jag är skittjock. Iochförsig så tycker nog de flesta det ändå, så tjockARE ska jag väl säga. För nån stor bebis är det ju inte därinne. Bara en räka. I en jättestor mage. JÄTTESTOR.

Och sen var det det där med foglossningen. Joserrni, det har startat. Ryggslutet och röva (bäckenet på baksidan) gör så inihelvete ont och jag har redan kännt ett behov av att vagga.

Det är jävligt synd om mig.

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

19 svar på ”Nu börjar det kännas”

Trots att jag bara är gravid med första barnet förstår jag dig. Jag kände mig tjock i evigheter. Den riktiga magen, när vem som helst borde fatta att jag är gravid, kom runt vecka 24. Nu är jag i vecka 32 och är visserligen själaglad för graviditeten och den fina runda magen men jag känner mig hemskt obekväm tillsammans med andra. Och vi har inte ens tagit en enda bild på underverket. Sambon tycker inte att det är viktigt. ;-(

får man andra barnet ganska tätt så blir magen jättestor på en gång. iaf för mig. o för dig då, o för min kompis som är i v 10 🙂

när jag var i v 16 trodde kunder i min butik att jag var i 7:e månaden minst.

jag tycker att det är sinnessjukt att folk, som du, sitter och skaffar ungar bara för att slippa jobba. jag har inget intresse av att ge dig mina skattepengar iaf! sen är det klart att du får en jobbig graviditet och måste sjukskriva dig när du är så fet. rör på dig och skaffa ett jobb som alla andra stackare. det är inte dom "rika" det drabbar när folk som du sitter hemma, det är de hårt arbetande ensamma mammorna. tänk på det när du utnyttjar systemet.

Sådär känner jag också denna gång, älskade magen direkt med första men nu är jag lite skeptisk mot den och känner mej bara gigantisk och tjock. Tänker att alla måste tro att jag äter alldeles för mycket haha.

Foglossning har jag också fått, så jävlarns jobbigt! Kan inte ens ta en promenad utan att det ska göra galet ont, jag som planerat att vara mera aktiv denna grav haha. Eller hur..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *