Kategorier
Graviditeten

Ont i röva

Foglossningen börjar bli lite småjobbig även om den inte fått full fart än. Jag har skitont i högra sidan och kan knappt ta på mig byxorna längre. Knakar och gnisslar när jag rör mig gör det också. Nåt som är betydligt mysigare är sparkarna som kört igång. Det buffar och puffar därinne och jag längtar […]

Foglossningen börjar bli lite småjobbig även om den inte fått full fart än. Jag har skitont i högra sidan och kan knappt ta på mig byxorna längre. Knakar och gnisslar när jag rör mig gör det också.

Nåt som är betydligt mysigare är sparkarna som kört igång. Det buffar och puffar därinne och jag längtar tills det blir starkare. Jag älskade att se magen hoppa och röra sig, kroppsdelar som stack ut och den trånga bökiga känslan av en busig bebis.

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

14 svar på ”Ont i röva”

Jag blir fortfarande helt exalterad när det är livat därinne, när man ser en fot komma farandes från ena sidan av magen till den andra. Sitter där med tröjan uppdragen och hojtar "kolla! kolla!" trots att det är andra bebisen och att den här snart är färdigbakad. Min sambo är inte lika fascinerad längre 😛

Jag har nu läst HELA din blogg och du är fantastisk! Som mamma till en tiomånaders (flicka) så lär jag mig massor. Du får mig att tänka till, har åsikter och lär.

Jag är tjugo år och insuper kunskap som en svamp för att kunna lära mitt barn så mycket som möjligt om livet.

Tack LD, för din underbara blogg! /Linda (eller Esmé)

Hoppas på bättring på foglossningsfronten, jag hade en överjävlig rackare på halsen (nja, snarare bäckenet) och önskar inte min värsta fiende en tiondel av den skiten. Sicket ofog!

Akupuntur blev min räddning även om jag ändå hamnade i rullstol de 2 sista månaderna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *