Kategorier
Graviditeten

Saker som är jobbiga i vardagen

Det är ganska bökigt att gå på toaletten när man har trosor som går upp till tuttarna. Man letar troskant till förbannelse innan man kommer ihåg. Ba så ni vet.

Det är ganska bökigt att gå på toaletten när man har trosor som går upp till tuttarna. Man letar troskant till förbannelse innan man kommer ihåg.

Ba så ni vet.

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

11 svar på ”Saker som är jobbiga i vardagen”

Åh, har du preggotrosor (avundsjuk)?! Jag var på väg att köpa vid ett flertal tillfällen, men det blev aldrig av tyvärr. Hade gärna haft något mer bekvämt, men det är ju inget jag behöver bekymra mig om mer nu 😉

jag var för snål för att köpa preggotrosor när jag inte ens visste OM de är sköna eller ej.

Men så gav Christie mig två par honköpte men aldrig använt och MY GOD va sköna de är. Jag klarar inte av nånting mitt på magen, ngen troskant eller byxkant – så det här var verligen something else. Jag ska definitvt köpa fler. :thumbup:

Då kan jag tipsa om att du inte bör köpa en jumpsuit någon gång. Jag har en, och jag måste klä av mig ner till bh och strumpor när jag ska gå på toa, plus att jag måste ha någon med mig som kan hjälpa mig klä på mig när jag är färdig … Försmak av livet som gammal tant. Jag ska fan ha jumpsuit när jag är gammal också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *