Kategorier
Graviditeten

Snygg frilla!

Jahapp. Tänkte trimma mutthåret då rå. Skitbra idé liksom. Rensa upp i träsket innan förlossningen. Inbillar mig att det kommer hjälpa att hålla efter avslaget när det kör igång. Raka var uteslutet då jag efter ett prov förra månaden genomled extremflytningar och trosor som klibbade fast i snippan. Nej, tacka vet jag lite päls som […]

Jahapp. Tänkte trimma mutthåret då rå. Skitbra idé liksom. Rensa upp i träsket innan förlossningen. Inbillar mig att det kommer hjälpa att hålla efter avslaget när det kör igång. Raka var uteslutet då jag efter ett prov förra månaden genomled extremflytningar och trosor som klibbade fast i snippan. Nej, tacka vet jag lite päls som luftar.

Så jag trimmade. Med makens trimmer. *schhh säg inget!* Inte för att jag såg vad jag höll på med, men hur svårt kan det vara liksom? Trixade runt bland fettvalkarna (jo jag har fått sådana på snippan) och fick till det.

Sen tittade jag i spegeln. Jahapp. Då ser man ut som en råtta med skabb.

Men å andra sidan – vem fan bryr sig? Det är ju inte så att man är så jävla estetiskt tilltalande ändå när man föder. Jag menar, between skita på sig, spricka, blöda och trycka ut ett huvud så finns det inte mycket vackert att titta på.

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

24 svar på ”Snygg frilla!”

Läste lite lugnt & så kom detta "Jahapp. Då ser man ut som en råtta med skabb." & skrattade rakt ut då jag såg detta framför mig & det är så jävla typiskt!

Hahaha, lycka till nu med förlossningen & hoppas iallafall på att du slipper spricka. Känns som man borde få slippa det efter allt slit ändå 😀

Kram!

Hahhaha, råtta med skabb, ärligheten vara längst! Nä själv klipper jag så fint med saxen, überschnyyg! Men i vilket fall så lycka till med förlossningen och dom kommande dagarna innan:-)

nicka gillande

råtta eller inte, det är skönt för snippan!

Dottern frågade mig förresten (8 år gammal) varför jag hade så mycket hår på snippan. Och la till förskräckt att hon minsann skulle raka snippan när hon fick hår för det har någon kompis storasyster sagt. Förskräckt som jag blev kom jag helt av mig. Vad är det med ungdomar idag? Varför, varför, varför skulle det vara mindre fresh med hår? Som dessutom är där av en anledning?

Haha ja.. när man väl ligger/sitter/står där så är ju det minsta bekymret hur man ser ut mellan benen… allt kladd som kommer, blod, bajs.. haha minns när bm kom in då jag låg på sidan i sängen i värsta värkarbetet så lyfte hon mitt ena ben och kollade på mitt rövhål. Så sa hon "När det börjar se ut som en nyutslagen ros så är det snart dags (trycket) hääärligt… att ens hål vänds.. ut&in 😀 sprack med alla barnen men mest med 1 och 2. Tror mkt beror på bm också. 🙂 Våta handdukar mot mellangården är att rekommendera. 😉

TACK för att du vågar va öppet ärlig och rolig om även denna pinsamma sak.

Jag har sagt åt sambon att han får fan ta och hjälpa mig att fixa lite där nere annars kommer BM inte att behöva klippa upp mig på förlossningsdagen. För allvarligt det är inte skönt när håret fastnar i trosorna!! Och att torka sig med 7 meter papper varje gång man pissar börjar kännas i plånkan 😛

Med tanke på sprickningar (jo jag vet att det inte är ett riktigt ord, men det låter kul) så påstår min mor att jag är den enda hon spruckit med och jag är nr 6. Fast å andra sidan tog förlossningen bara 16 minuter så det var kanske inte så konstigt att vävnaderna inte riktigt hann med.

Jag har med haft problem med att få till en "snygg" raknig. Jo visst det gick skit bra tills jag granskade mitt mästervärk med spegeln.min snippa ser också ut att lida av skabb. Jag har ger upp det får gro bäst det vill nu ;-)…//Frida

Åh du vackra kvinna! Jag älskar din blogg och jag tror att jag snart har läst alla dina inlägg(nördig). Jag håller på att skratta på mig jämt och det här inlägget made my day! "Det är ju inte så att man är så jävla estetiskt tilltalande ändå när man föder" jag håller på att dö av skrattvärkar! :bigeyes::love:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *