Kategorier
Graviditeten

Vecka 39

*pust, flås, stön, stånk* Bara att sitta upp är en pärs. Jag orkar liksom inte skriva eller engagera mig i nånting annat än mina egna pinor. och vem fan vill läsa om det liksom? Vart är inspirationen? Provokationen? Don’t worry – jag tycker fortfarande en hel del om… ja, en hel del. Men jag pallar […]

*pust, flås, stön, stånk*

Bara att sitta upp är en pärs. Jag orkar liksom inte skriva eller engagera mig i nånting annat än mina egna pinor. och vem fan vill läsa om det liksom? Vart är inspirationen? Provokationen? Don’t worry – jag tycker fortfarande en hel del om… ja, en hel del. Men jag pallar fan knappt att släppa en fjärt än mindre slå på datorn.

Igår lyckades jag vagga mig hem till Apan för ännu en mamma-blogg-date med henne och Bambi. Vi åt världens mumsigaste melonsallad (jag vill gärna ha receptet) och jag pratade antagligen sönder sällskapets öron. Jag har ju som sagt massa åsikter om allt. Ha.

Bambi skriver i sin blogg att ”Det känns som om vi verkligen har funnit varandra. Vi har så mycket att prata om!” och jag är benägen att hålla med. Och det är rätt så ovanligt att det – för mig – klickar så snabbt. Jag känner mig bekväm och avslappnad.

Idag så vaggade jag vidare. till MVC för ytterligare en dejt med fantastiska Cayenne (min ordinarie barnmorska är på semester) och jag känner att det är ju Cayenne jag skulle haft all along! Vilken människa! Där kan vi också tala om att klicka direkt.

Hon säger att bebisen ligger så långt ner i bäckenet att hon knappt känner huvudet. Och jag svarade att det faktiskt känns som huvudet står i öppningen. Hon sa att mitt bäcken är rymligt vilket bidrar att bebisen kan glida ner ordentligt. Men det är ju bara bra. Mindre väg att knöla sig ner för när det väl startar!

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

4 svar på ”Vecka 39”

Va kul att det "klickat" med dina nya vänner. Jag har ju träffat "Apan" och jag förstår verkligen att du känner dej väl till mods med henne omkring dej. Hon är grym!

Jag hade mkt gärna träffat dej å Bambi i verkligheten också.

V. 39 oj oj… Nu är det inte långt kvar LD. Snart har du ditt andra barn hos dej. En till att vara fantastiskt mot.

ooh nu är det inte långt kvar…! kan knappt vänta tills det ploppar upp ett inlägg om att du blivit tvåbarnsmorsa! jag som följt dig sen ninja var bebis. :love: önskar dig all lycka med förlossningen, och att du inte behöver gå och vagga allt för länge till nu!

KRAM!

oj, inte alls länge kvar nu då… längtar tills bebisen kommer ut och man får se den…

wow det kändes weird att säga till någon jag inte känner. haha. Men det är sant ^^

Har ni namn redan planerade eller får det komma när bebisen kommer så att det "passar" på barnet?

/Sofi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *