Kategorier
Ideal & skönhetskrav

Varför vill aftonbladet uppmuntra kroppshat?

Allvarligt aftonbladet (och andra tidningar), vill ni att flickor ska lära sig hata sina kroppar? Vill ni att barn generellt ska lära sig att hata tjocka? Hur tänker ni att jag ska förklara dessa löpsedlar för mina läskunniga barn? De är sju och nio. 

Hur förklarar jag detta för dem:

Jag har sagt det förr men jag är så glad att vi bor i segersäng och att löpsedlar inte är vardag för mina barn men hur länge kan jag skydda dem mot denna hatiska indoktrinering? Varför kan vi inte förbjuda dem? Gömma dem i lådor som vi gör med porrtidningarna? 

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Varför vill aftonbladet uppmuntra kroppshat?”

Bliss (tror jag) har en ny linje med produkter som heter fatgirl. Det är krämer mm som beskrivs hjälpa till att skaffa ett 6-pack magrutor, göra låren smalare etc… sjukt.

Blir bara anti när jag ser sådana rubriker, ja riktigt förbannad och trött faktiskt. Fattar inte att det säljer?! Eller jo, det fattar jag, eftersom folk indoktrinerats, men ÄNDÅ!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *