Kategorier
Ideal & skönhetskrav

FÖRLÅT!!!

Jag ser annonsen för plastikkirurgin. Så jävla ironiskt va? Men enligt mitt avtal med blogg.se så ska inga annonser för viktminskning eller plastikkirurgi visas på min blogg. Det var jag väldigt noga med och det har funkat. Jag har skickat ett mail till ansvariga och jag hoppas de tar bort den snart. Nu är det tyvärr söndag och folk är lediga. 
 
Ja jag sitter och skakar och har smått panik. Förlåt alla! 
 
Samtidigt så är det ändå så …. tack för att de bevisar min poäng liksom. Ni vet det vi pratat om längre, hur det här budskapet finns överallt och liksom övertygar oss om att det är enkelt och en bra idé. Rakt i ansiktet i alla sammanhang. Och barn är ju på nätet. Mina barn är här snart. Mina barn ska utsättas för propaganda och indoktrinering. 
 
 
Så jävla vidrig bild dessutom. En tjock mage som ska klämmas på och ritas på. ”Problemområdet” ritas upp. ”Ta bort det här”. Hur påverkar det oss? Hur får det tjocka människor att må och se på sig själva? Tjocka tonåringar? (jag minns hur det var att vara tonåring och tro att min lilla lilla mage var ett problem som skulle bort).  

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”FÖRLÅT!!!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *