Kategorier
Titta jag ammar!

Amning vs. Sugrör

Här har vi någon som inte vet hur amning funkar. FL’are: Du förlorar inte din sugförmåga bara för att du tappar mjölktänderna. Finns säkert dom som tror det,men det går alldeles utmärkt att suga då sugförmågan finns kvar. Vi använder oss av sugrör. Det krävs sugförmåga för att du ska kunna använda sugrör. Visste du […]

Här har vi någon som inte vet hur amning funkar.

FL’are: Du förlorar inte din sugförmåga bara för att du tappar mjölktänderna. Finns säkert dom som tror det,men det går alldeles utmärkt att suga då sugförmågan finns kvar. Vi använder oss av sugrör. Det krävs sugförmåga för att du ska kunna använda sugrör. Visste du det?

Jo för det är ju samma teknik att dia ett bröst som att suga i ett sugrör. Not. Får inte folk grundläggande utbildning längre? Har grundskolan blivit omodern? Får man inte veta sånt på mammagrupperna? Är folk inte läskunniga längre?

*asg*

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

3 svar på ”Amning vs. Sugrör”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *