Kategorier
Titta jag ammar!

Arg-amning och vilda pattar

Idag så provokationsammade jag för första gången! (Jag har ju lovat mig själv att börja med det. Svenska folket behöver fostras!) Vi var på apoteket och det var en enormt lång kö, och fem stycken som jobbade. men EN jävla kassa öppen. Folk började bli smått irriterade och vi med små arga bebisar var stressade. (jag och Christie) […]

Idag så provokationsammade jag för första gången! (Jag har ju lovat mig själv att börja med det. Svenska folket behöver fostras!) Vi var på apoteket och det var en enormt lång kö, och fem stycken som jobbade. men EN jävla kassa öppen. Folk började bli smått irriterade och vi med små arga bebisar var stressade. (jag och Christie) Jag har liksom inte tid att stå och drälla när Ninjan är med, för hon blir arg om det tar för lång tid och vi hade ett Vivobesök inplanerat.

Så jag provokationsammade. Eller… nej.. jag ARG-ammade. Satte mig ner argt och sa med hög stämma; "Amen då AMMAR jag väl då!" (Ninjan var sur) och rev fram tutten öppet i hopp om att det skulle få fart på personalen.

Det gjorde det inte. Och Ninjan blev argare eftersom att patten blev helt vild och det sprutade mjölk överallt. (Det ni, fisförnämingar! Här snackar vi INTE diskret amning.) Jaja.. det slutade väl iallafall. Vi kom iväg till Vivo, och nu ska jag laga mat. Ninjan har somnat i selen.

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

11 svar på ”Arg-amning och vilda pattar”

Hello! Såg inne på Eisas blogg att du gör headers….Skulle så gääärna vilja ha en ny header på min blogg. Gör du headers åt vem som helst? Pretty pleeaasse! (blinkar med ögonen). 🙂

Köng!

Det är på tok för lite pattar ute i samhället, fattar inte hur folk bär sig åt för att inte amma öppet ute, ja menar det är ju svinsvårt att planera vardagen med småbarn ändå.

Karln brukar sträcka sig efter filten när jag börjar dra upp tröjan, just för att gömma tuttarna. jag gömmer lite men det är ju otroligt sällan man ser någon amma ute blygt som oblygt :-/

Fram för flera aggroammare!

Får jag bara fråga om du verkligen är provokativ eller om du bara nischat din blogg till att vara det. Personligen tycker jag INGET av dina åsikter är särskilt extrema och framförallt berör dom ju inte mig så varför skulle jag bryr mig. Men jag undrar till exempel varför du känner att du måste visa upp din håriga armhåla om nu det är fult normalt att inte raka den. Hoppas du inte tar detta fel men jag vill veta hur du tänker för det är intressant och jag är öppen för nya tankevägar. Det verkar bara som det är lite "inne" att vara arg/speciell/hatat om du förstår vad jag menar? Ha det bra!

Men vem orkar bry sig om VART man ammar? När jag ammade, drog jag fram tutten vart jag än var när Tindra var hungrig. Brydde mig inte om vad någon tyckte, hon ville ju ha mat.

Lite svårare med twins, behövde ju amningskudde osv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *