Kategorier
Titta jag ammar!

EFTERLYSES! långtidsammare!

Jag fick ett mail från Michaela som jobbar på Meter TV. Jag tackade själv nej till erbjudandet, men lovade att vidarbefodra hennes efterlysning till er bloggläsare. Kanske är ni själva sugna eller känner någon som vill? Det är seriöst, alltså inget sensationstrams. Jag försöker få kontakt med någon som ammar ett  barn mellan 2-4 år […]

Jag fick ett mail från Michaela som jobbar på Meter TV. Jag tackade själv nej till erbjudandet, men lovade att vidarbefodra hennes efterlysning till er bloggläsare. Kanske är ni själva sugna eller känner någon som vill? Det är seriöst, alltså inget sensationstrams.

Jag försöker få kontakt med någon som ammar ett  barn mellan 2-4 år (och kommer att göra det fortfarande i augusti). Vi gör ett program för Tv4 till hösten och kommer att spela in i Stockholmsområdet under augusti. Maila till michaela.brown-thalen@meter.tv så berättar jag mer.  

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

5 svar på ”EFTERLYSES! långtidsammare!”

jag ammar min 2åriga dotter född i april och lär väl fortsätta med det till bebis kommer i dec men jag är alltför feg för att ställa upp på sånt 🙂 Särskilt när jag tyvärr vet att det är så tabu att amma länge 🙁

Aaah! Synd att Kotten inte hinner bli äldre. Han är 13 månader nu så han blir inte gammal nog, annars hade jag gärna ställt upp då jag planerar att amma några år till. Vill gärna höra mer om projektet sen när det drar igång så jag hoppas att du håller oss uppdaterade!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *