Kategorier
Titta jag ammar!

Jag är en terrorist-ammande barnvagnsmarodör.

Anaiah skriver om amning och hänsyn. Och jag skriver här detsamma som jag skrev i hennes kommentarsfält; När det handlar om amning så skiter fullkomligt i om nån blir störd. Precis som Anaiah påpekar så går det inte att tillfredsställa alla och alla har olika syn på vad hänsyn innebär. Så jag skiter i det. […]

Anaiah skriver om amning och hänsyn. Och jag skriver här detsamma som jag skrev i hennes kommentarsfält;

När det handlar om amning så skiter fullkomligt i om nån blir störd. Precis som Anaiah påpekar så går det inte att tillfredsställa alla och alla har olika syn på vad hänsyn innebär. Så jag skiter i det. Jag sätter min unge först, vill hon ha patte så får hon det. Jag ammar helt enkelt vart fan jag vill och framförallt hur fan jag vill.

Fuck hänsyn när det kommer till den här frågan. Fuck pryda idioter som inte har vett att sluta glo. Fuck allt annat än mitt barn. Ja herrejisses, ni hörde rätt; en småbarnsmorsa som låter sitt barn komma först oavsett! En småbarnsmorsa som skiter fullständigt i sin omgivning när det kommer till ungens behov. (precis som det ska vara men av nån märklig anledning så upprör det)

Så ja, jag ammar. Jag terror-ammar t.o.m.

Jo, jag kan t.o.m tränga mig ner bredvid folk och dra fram patten om det inte finns nåt bättre ställe att sitta på, helt odiskret. Jag skäms inte och jag bryr mig inte. Varför? För att svenska folket behöver fostras. Som anaiah säger – lite KBT för befolkningen.

/arg-ammande amningsaktivist

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

17 svar på ”Jag är en terrorist-ammande barnvagnsmarodör.”

Nu ammade jag inte länge av olika orsaker men jag gjorde lite som du också. Jag var inte diskret eller oförsiktig eller ens försökte dölja vad jag gjorde. Jag har suttit på IKEA och ammat på deras mattor, jag har suttit inne på H&M bland deras kläder och ammat och jag har ammat ute på gräsmattan när jag varit ute och gått. Inne i stan bland folk, på bussen sittandes bredvid någon okänd människa.

Är ungen hungrig/törstig så är den det helt enkelt och då ger man det man kan ge snabbt och smidigt. Jag sket fullständigt i vad folk tyckte för de kan faktiskt titta bort. En bebis kan inte vänta däremot.

Jag tycker folk är fåniga och har för lite att göra som bryr sig så mycket när folk ammar.

Den här diskussionen börjar bli något uttjatad. Ja, folk ammar och SKA ammma precis var de vill! Det är ju inte din åsikt som är radikal på något sätt. Att folk tycker att man inte ska göra det fattar jag inte, och är det någon som ska ta hänsyn så är det omgivningen.

Tjatigt var ordet. Håller med om att svenska folket behöver fostras. Det är klart som fan att man sätter sitt barns behov i allra första hand. Varför varför varför skulle man bry sig om nån liten pryd fjant blir upprörd, när ENS EGET BARN är hungrigt eller ledset? Om man som mamma sätter annat framför sitt barns behov så funkar man nog inte riktigt i huvudet. Vad du säger är en självklarhet.

Själv gillar jag inte att visa patten för folk, så jag ammar inte så öppet, men det har inte ett skit med andras åsikter att göra utan endast av den anledningen att jag inte vill visa mina bröst för alla (trots att det sitter fast ett barn vid det och det är naturligt). Men om man känner sig bekväm, why not, och jag blir så förbannad på viktigpettrar som stör sig på det. Blunda då!!! Titta inte! Har man en skylt på tröjan som säger "sluta nu för guds skull inte att glo på mina pattar för då dödar jag dig"?

Btw. Jag älskar detta inlägget http://ladydahmer.blogg.se/2009/january/arg-amning-och-vilda-pattar.html#comment och ser alltid det framför mig varje gång någon pratar om offentlig amning. Så himla kul.

Och. Varför har du tagit bort permalinkgrejen på dina inlägg?

Det är ju så självklart att man sätter barnet i första hand. Jag har själv inte barn och inte många av mina vänner heller – men jag har då aldrig hört någon ens bli en gnutta irriterad över någon som ammar (irl – på internet däremot verkar diskussionen livlig)

Det är väl inte en ammande-mamma som ska visa respekt för omgivningen utan tvärtom. Vi andra bör visa respekt och förståelse för att ett litet barn har behov som måste tillfredställas. Annat vore ju galet!

Jag kör en copy paste eftersom ni två inte är lika hajtekk som en annan blogg som kunde sammanföra kommentarer från två olika bloggar som både hade samma diskussion. Jag är så lat att jag inte ens orkar åtgärda tautologin:

Jag tycker amning är rätt äckligt och vill helst slippa se det.

Lika så tycker jag det är rätt äckligt med folk som har för små kläder så att fettet bulkar ut. Jag tycker det är skitäckligt med hudåkommor, fett hår och eksem.

Men nu råkar det vara så att jag lever i en värld där allt detta förekommer som en naturlig del och det får jag deala med. Jag tittar bort, biter ihop eller gör något annat. Förstår inte varför inte alla kan anamma detta tillvägagångssätt.

(Nej, kära vänner. Jag likställer inte amning med acne eller fett hår. Inte heller anser jag att feta människor är sämre människor. Jag hoppas ni förstår vad jag menar!)

Måste du vara så helvetes aggro alltid? Jag diggar din blogg och framför allt ditt sätt att skriva och dina åsikter är inspirerande men jag PALLAR fan inte med den här hätska tonen längre. Blir fan på dåligt humör och lyder därför ditt råd om att sluta läsa. Kram och hejdå!

sen tycker iaf att jag att ibland blir det fel hur man än gör, ammar man "offentligt" så är det nån som har synpunkt på det, ammar man inte och ger flaska så har nån annan synpunkt på det. Går man iväg en bit och ungen skriker hela vägen till ett diskret ställe så har nån synpunkt att man låter barnet skrika istället för att mata! blir lixom aldrig "rätt", så bäst o bara göra som man själv tycker är bäst. För det är ju RÄTT!Barnen har ju rätt till sin mat när den är hungrig, så fram med tutte och flaska när barnet vill PUNKT!

Att folk ammar hur som helst…är inget att bry sig om… men när dom slänger upp ungen på ett bord i restaurangen och börjar byta blöjor… där går gränsen… inträffade på färjan mellan Göteborg – Fredrikshamn… då var måttet rågat…

:-s

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *