Kategorier
Titta jag kör!

Lektion #31?

Igår körde jag alltså motorväg i 110 km/h i exakt 90 minuter. Jäklar va stressigt och hetsigt det är med nya moment där man dessutom ska göra femhundra saker samtidigt. Gasa, växla upp snabbt, gasa mer fort fort upp till 90 +, blinka, kolla speglar, kolla döda vinkeln, glid in, växla upp ännu mer. (Samtidigt som man har nån jävla vindrutetorkare som stressar fram och tillbaka rakt i fejset som jag alltså hade då) Hjälp och pust!
Men nu är jag tydligen ”klar med alla moment”. Så kommande lektioner ska jag bara sitta och nöta in lite bakom ratten pga behöver fortfarande öva mer på allt. Sen blir det nån slags låtsasuppkörning med en av trafikskolans andra lärare (samt annan bil!) och sen är det väl risketta, halkbana och förarprov eller vad det nu heter. Hjälp! 
Oh förresten, igår när jag körde motorväg på allvar första gången så sparkade bebisen jättemycket?! (Den sover annars alltid under den tiden på dagen) 
 
 

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Lektion #31?”

Tips!!! Finns en app att ladda ner till mobilen som är hur bra som helst för att öva körkortsteori! Den kostar typ 140 kr så rätt dyr men så värt det. Hela appen är uppbyggd som olika teoriprov och man väljer själv hur många frågor man ska svara på och man kan se få förklaringar till varför olika saker är som de är. Hur bra som helst! Lycka till!

Hahaha, tro det eller ej, men tillslut kommer 110 att kännas som bebisfart. Jag var också livrädd för att köra, grät så fort jag blev tillsagd att gasa lite… Men nu när jag bytt till automat går körningen mycket lättare och det är roligare – slipper oroa mig för motorstopp nu 🙂

eeeh jag körde in i en snödriva när jag hade ”lilla uppkörningen”, klarade uppkörningen ändå. för mig var uppkörningen lättare och mindre stressig än låtsasuppkörningen. OBS tog typ en lektion till efter den, innan själva uppkörningen. vet inte om det här var bra eller dåligt. antingen la dom ribban sjukt högt på lilla uppkörningen och typ stressade en (?) eller så gav dom en trafikfara körkort….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *