Kategorier
Titta jag kör!

Vår bil är död men jag körde skitbra på lektionen iallafall!

Hade min första körlektion på drygt två veckor alltså! Inte ett dugg nervös var jag inför den heller trots att jag inte kört nåt sen min fail. Kändes lugnt i kroppen. Kanske två veckors vila hjälpte mig att landa i kaoskänslan?
Och lektionen gick dessutom strålande?! Inga misstag, bara lugnt och snyggt körande. Som att det sitter i ryggraden mer eller mindre snart! Iza påpekade det också. Jag behöver ej öva på mer egentligen, mest få in saker i rutin och få fler körtimmar helt enkelt. Köra lite av varje fram tills uppkörning. 
Nu ska jag, som väntar på utredning för ADD, försöka superplugga in teorin. (Hahahaha ja jag vet) Jag läser boken, skriver i övningsboken men använder även två appar. Apparna kan vara luriga då de inte alltid stämmer så man får dubbelkolla med boken om man känner att nåt inte stämmer men annars har de verkligen funkat bra för mig. Då kan man sitta och pilla lite närsomhelst. Tio minuter i soffan, på skithuset, på tåget. 
   
 
Förresten, vår bil är död. Batteriet är dött. Trots att vi har bilen inkopplad med nån slags sladd direkt från batteriet till kontaktuttaget på väggen. (Nåt slags dator-batteri-system-tjofräs som måste vara ikopplat när bilen står längre perioder annars typ dör datorn? Fattar ingenting ärligt talat). Ältade detta på Instagram och fick telefonsamtal av bilentusiastisk vän (om ni minns Stefan som var singel och bodde i vår gäststuga?) som förklarade för mig att vårt batteri ligger i skuffen. 
Bilen har visserligen stått sen december men vilket antiklimax det var när jag tänkte premiärköra den helt själv. (Behöver backa ur den ur garaget för att kunna bära ut stort skåp) Snopet liksom. 
Tur i oturen är väl att vi ändå måste ringa byns mekaniker för byte av däck så då kan ju han kolla detta också. 

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Vår bil är död men jag körde skitbra på lektionen iallafall!”

Så är det ofta för mig när jag lär mig nya saker. Man tragglar på, blir bättre, sen sämre, sen bättre igen och så tar man en paus – och sen flyter det! Pausen har liksom flyttat kunskapen från huvudet till ryggraden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *