Kategorier
Titta jag målar!

Jag bara kör på känsla!

God morgon! Ännu en dag med ångest och antagligen smärta om jag faller för frestelsen att tja… typ ÄTA nåt idag.
Jag ska försöka att inte tänka för mycket på det. Se på tv-serier, amma amma amma och faktiskt försöka ta tag i målandet igen! Jag ska äntligen måla klart denna tavla:

Och jag ska till och med MÅLA OM den. Sånt är alltid läskigt. Att måla över och måla om. Tänk om det blir skit liksom? Men jag tycker det är skit nu. Den är ofärdig. Känslan fattas. Nåt är fel. Och vissa detaljer är faktiskt bara slarviga och dåliga. Ibland blir det så. Man vill måla klart så snabbt att man inte väntar in sig själv utan bara målar på, målar för snabbt. Den har suttit i mitt sovrum i nästan ett år nu och jag har tittat på den varje kväll och varje morgon och bara känt att nej, detta funkar ej.
Och häromdagen klickade det. Jag visste genast vad som ska göras.
Oskar tycker att jag ska fota den innan. Alltså med proffskamera och bra ljus för att kunna trycka eventuella prints men jag vill inte vänta. ”Det är som att platta till lagrena i Photoshop utan att spara först!” vrålar han om och om igen. Men jag pallar ej att vänta, jag bara kör. Jag kör på känsla.

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Jag bara kör på känsla!”

Dina målningar är alltid inspirerande!!!
Jag älskar motivet – ta hand om dig själv och krama det dig själv för du är värd det! Vi behöver alla ta hand om oss själva och sluta hata oss själva…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *