Kategorier
Titta jag målar!

Nu kan man handla prints från mig!

Vi börjar dagen med lite goda nyheter! 
 
NU kan man äntligen handla prints av min konst online! Hurra!
Jag har öppnat en tictailbutik och den hittar ni här
 
 
Leveranstiden är väl lite sådär, jag bor ju ute på vishan och tänker att jag ska posta prints en gång i veckan. (Jag måste åka iväg för att posta brev osv) Jag har även planer på att, i snar framtid om tid finnes pga har en jobbig bebis, trycka upp en limited edition på sånt där fint strukturerat akvarellpapper och sen kladda på massa bladguld och kanske nåt annat extra och sälja lite dyrare. Tyvärr kostar sådana papper en del att trycka på, annars hade jag sålt så nu. 
 
Min man tycker också att jag ska kommersiellera mig själv mer men där är vi jävligt oense. Jag vill inte bli så, ni vet en sån som säljer allt möjligt krafs och skit med min konst på. Allt för pengar liksom. Det är ju så jag tänker med bloggen och mina andra plattformar också. Att jag inte vill sälja mig för billigt. Fylla inlägg och utrymmen med produktplaceringar och annan reklam. Annonserna här ovan och mellan två första inläggen är min gräns. Och när det gäller podden så letar vi sponsorer att fylla året med så vi faktiskt tjänar nåt. Detta är ju mitt jobb, men jag vill inte sälja ut mig för snabbt, för ofta och för billigt liksom. 
 
Men jag kan överväga en del grejer när det gäller konsten. Typ tygväskor kanske? Vad mer? Jag måste dock hitta nån som trycker sånt relativt billigt. Det trista när man säljer saker är ju att dels så kostar det att skapa och trycka, sen så ryker hälften av det man tjänat i skatt och andra avgifter. Kvar blir inte många kronor alls. 
 
Jag ska även fortsätta måla såklart. När jag hinner. Håller på med två tavlor nu, det vet ni ju, om ni minns. Hon med pungkulorna och så fittan i närbild som ska spy ut universum eller nåt. 
 
Jaja, in och handla med er nu!

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Nu kan man handla prints från mig!”

Stort lycka till! Jag personligen kommer inte köpa en stor tavla (har för mycket grejer att hänga på väggen) men hade gärna köpt vykort med dina bilder. Då kunde jag ha dem som dekoration på jobbet eller just använda dem som vykort. Jag tänker att det är en liten hint mot de där "fina" vykorten man kan köpa på konstmuseum också fast lite mer provokativt. Det känns ju inte överkommersiellt men ändå något som du säkert skulle kunna sälja större volymer av om du vill och som tex de med sämre ekonomi skulle ha råd med lättare. Annars tror jag t-shirts också skulle sälja men jag förstår om du inte vill att folk går runt med dig på kroppen, jag hade tyckt det känts skumt själv.

Penntricket och dålig morsa är mina favoriter! Har lite dåligt med pengar för tillfället men så fort jag får lite cash över ska jag handla! 🙂 Men jag håller med ellen, en LD mugg hade nog varit nått!

Jag tror att din man har en väldigt stor poäng i det han föreslår.
Personligen så är jag superpetig med att ha saker på väggarna. Har typ en tavla. Och ska jag ha en till så lär den matcha med den jag har i stilen.
Däremot så är jag all in för typ kylskåpsmagneter och andra mindre saker med coola tryck.
Och jag är definitivt inte ensam om detta.

Jag tycker det är jättekul och bra att du har börjat sälja stora prints av dina vackra tavlor! Jag är säker på att du får rätt många köpare. Men jag personligen säger det samma som de andra kommentarerna, jag har redan mycket att hänga på väggen och det har en specifik stil. Även om jag tycker om dina tavlor skulle jag inte själv hänga de i mitt hus. Då skulle det passa bättre med t.ex en tygpåse eller vykort 🙂

Måste ändå hålla med ovanstående. Hde gärna köpt både vykort, tygpåse, kanske nån "pocketbokspärm"/kortetui osv med dina prints men en stor tavla.. älskar din konst men är galet selektiv på bilder på väggar.

Gör som Gynning, hon trycket kuddar, servetter m.m. och tjänar bra på sin konst utan att sälja ut sig billigt. Du kanske kan be henne im råd till och med om det praktiska. Det är bra å nätverka med andra konstnärer. Våga satsa LD.

LD: jag tycker det är kul att betala skatt! Man kan inte vara för att saker och ting ska vara gratis eller kraftigt subventionerade och sen gnälla över att man måste betala skatt när man jobbar ;).

Jag tycker din tavla mensfeministen är ett riktigt statement – varsågod här är verkligheten liksom. Garanterat en sätta kaffet i halsen bild dock, eftersom den delen av verkligheten är så oerhört provocerande för merparten. Hoppas verkligen du fortsätter vara restriktiv med kommersialiseringen, men trots det kan hitta värdiga inkomstkällor. Tror det kunde vara en bra idé med vykort som folk nämner. Kan du inte har tavlorna uppe på vernissage någonstans och där sälja prints och vykort? Tror det skulle komma många.
Kör hårt!

Hmm, vet ej om min betalning gick igenom, blev skickad till bank id appen skrev på men skickades sedan till din blogg?? Utan mån konfirmation? Jag ’köpte’ systerskapet. Kan du se om det dragits eller skall jag köra Igen?
Vill haaaaa
Lisa

Jag har beställt Penntricket- ska bli såå spännande att sätta upp den på väggen 😍 Längtat även tills jag kan köpa fler och när jag kan berätta för min son om din konst. Just nu är han bara 11 mån och fattar inte så mkt 😝 Hade vart skitkul med tygpåsar och muggar!!!

Dum fråga antagligen, men du säljer inte bara "bröst bilderna", dvs med enbart brösten, i shopen? Är så sugen på att köpa en sådan nämligen! Du är en fantastisk konstnär, och håller Förövrigt med ovanstående, vykort skulle vara grymt! Keep up the good work!

Jag älskar dina tavlor, speciellt Die Yum, men jag har lite svårt med utrymme. Sen känns det lite märkligt att hänga upp "dig" på min vägg 😉 Jag hade älskat en kopp! Tycker inte du behöver känna dig dålig för stt du skulle tjäna pengar på vad du nu printar, det är ju upp till köparen vad de köper eller inte.

jeg skal skrive en masteroppgave om moderskap i kunst og har bestilt dårlig morsa, tenkte å henge foran arbeidsplassen min som inspirasjon! sån tur at det gikk an å bestille til norge.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *