Kategorier
Vardagstrams

// BLOG AWARDS 2012 // omröstningen har startat och jag är nominerad

 
Då är omröstningen igång och jag kommer att trakassera påminna er vareviga dag om att rösta rösta rösta och hålla tummarna för att det är jag som vinner i år och inte typ nån som INTE ENS BRYR SIG OM ATT KOMMA på prisutdelningen (läs: Katrin som för övrigt inte är speciellt provokativ. Vilken idiot som helst kan häva ur sig nåt dumt eller elakt som får folk att bli förbannade. Uppenbarligen.)
 
 
Jag ser att Fanny är med i samma kategori och det känns ju lite olyckligt. (guldpennan hade väl passat bättre?) De av er som tycker att hon provocerar bättre ska ju givetvis rösta på henne men jag hoppas ju på egen vinst. 
 
Må bäste hen vinna! (alltså jag)

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”// BLOG AWARDS 2012 // omröstningen har startat och jag är nominerad”

ja jag måste säga att de var olyckligt att du och Fanny hamnade i samma kategori…men jag tycker det är jättekul att hon blivit nominerad också! Gillar både dig och Fanny starkt(!)

Jag blev förvånad när jag såg att Fanny var nominerad i samma kategori som dig. Kan bara hålla med om att guldpennnan hade varit en bättre kategori där. Men nu är det ju bara att gilla läget. Jag hoppas att det blir du eller Fanny som vinner.

Den där Hanna verkar ju vara en trevlig typ….

"Natasha är en feministfetto med orakade armhålor som skriver om… Bajs typ? HAHA oh my god… Ser även att hon skriver om mördare och blir typ upphetsad av dom?

Skulle hellre se henne i tvångströja på psyk än på galan jag ska vinna!"

Kollade in de andras bloggar och de är (förutom Fannys) en helt annan kategori än din, ointressanta och ytliga enligt my opinion. Immensurabelt. Men hoppas såklart du vinner även om jag inte kan rösta då jag inte har fb.. Lycka till!

Du er helt klart den "værste"….mest provokerende bloggist jeg har læst…jeg kan blive så edderspændt rasende når jeg har læst visse af dine indlæg. DU får MIN STEMME, og oveni MIN STEMME, skriver jeg et indlæg om dig….en dag, hvor jeg bliver fuldstændigt "pisset" af … Tag den!!

Sov godt og god dag i morgen 😀 he he

Jag hade redan bestämt mig för att rösta på dig, men efter ett besök på Wider(stedts) blogg, har jag härmed avlagt min röst på DIG, Ld! 😀

Lycka till!

Och blås den där dumma blondinen av stolen!

Fast den som vinner årets bloggprovokatör är väl den som egentligen har provocerat minst? För folk röstar ju inte på folk som de retar upp sig på just för ett hen INTE ska vinna 😛 antagligen därför det gått bra för Katrin tidigare. Vill man verkligen veta vem som provocerat mest borde man ha en kategori som heter typ "årets idiot" eller nåt. För övrigt tycker jag att du platsar bäst bland "årets blogginspiratör"! <3

Kikat in ditt motstånd och är inte imponerad.

JAG är för fan en mer spännande person i mitt medelåldersliv bland stora hundar å dammråttor.

Möjligen undantaget Fanny då som jag gillar.

Den där Widsteth el vad hon heter, kan ingen rädda henne?! Man blir ju ledsen när man ser henne.

Men… självklart får du min röst! Varsegod. Kram Asta

Självklart röstade jag på dig, hoppas att inte hanna vinner! Hoppas du får vinna i år och gärna att underbaraclara vinner som årets inspiratör (tror det var den kategorin hon var i).

Svar:
jag har faktiskt svårt att tro att jag ska vinna, men jag har å andra sidan väldigt hängivna och peppiga läsare så vem vet? 🙂
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *