Kategorier
Vardagstrams

Bloggläsare = Personer som är väldigt bra

Jag hade ju en misslyckad hennafärgning häromveckan och en fantastiskt snäll läsare erbjöd sig att skicka finaste kvalitetshennan direkt från ursprunget. Och idag kom den. HURRA!
 

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Bloggläsare = Personer som är väldigt bra”

@fannie – henna kan, om man använder vissa sorter, göra så att håret luktar höstack varje gång det är blött. För min del, har färgat med henna många många år, "blöder" håret också när det blir blött. Alltså, vattnet som rinner ur håret blir gulrött och färgar ljusa textiler. Det går bort i tvätten. I övrigt hår kvalitén på mitt hår blivit hundramiljoner gånger bättre sedan jag bytte från kemisk färg till henne. Lycka till!

Svar:
jag älskar den lukten!!!!!
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Åh men käraste! Hade jag vetat här skulle jag ha haft lite finare handstil haha! Lägg gärna upp en bild på resultatet. Jag brukar låta det vara kvar i 4 (gärna mer) timmar innan jag tvättar. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *