Kategorier
Vardagstrams

// Bloggträff // Menssekten går på SCUM-party


Så jag träffade ju One Way Communication-Hannah och Arsinoe/orakade flatfeministen-Fanny i fredags. Legendariskt osv. Det absolut bästa med att blogga är alla otroligt coola och intressanta människor jag kommer i kontakt med och att träffa två stycken bloggare som jag följt länge är ju lite extra speciellt. Och jag blev ju inte besviken så att säga. Att mötas på riktigt ger en helt ny och mer omfattande bild av personen bakom texten är och jag tyckte om vad jag såg.

Det jag verkligen gillade med Fanny är att hon är så där underbart ARG. Hon är mer logisk och rationell än vad jag någonsin kan bli men vi möts i vårt idiotförakt och i vår ilska över sakernas tillstånd och även om hon hävdar att hon hatar humor så är hon förbannat rolig. 

 
Hannah är precis lika analyserande och framförallt NYANSERAD som på bloggen men hon är inte BARA analyserande utan spontan, kännande och framförallt öppensinnad. Det kändes som att vi känt varandra länge (iofs så har vi ju det, fast online liksom.) och jag kände aldrig nån blyghet eller social ångest. 
 
 
(Fotot taget av Genusfotografen)
 

 
Foton tagna av Fanny/Arsinoe som av förklarliga skäl inte är med på bilderna.
 
Anna // Apan Satt i Granen är också med på ett hörn som ni kan se. Och senare på kvällen mötte vi upp med Cissi Wallin. LEGENDARISKT som sagt.
 

Vi har redan planerat för nästa träff som faktiskt blir på Blog Awards. Då jävlar ska vi glida in, feministfitta-style och bara äga! (antagligen inte men man kan väl alltid drömma!). Tills dess så får ni ett smakprov på världens intressantaste trio:

 
 
 

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”// Bloggträff // Menssekten går på SCUM-party”

Hahahahahahahahahaha!

Åh vad jag verkligen älskar Fannys utläggning om menssekten, är så glad att jag fick en inbjudan under förutsättning att jag varit ren från män i minst 7 dagar.

Superbra klippt Lady! Det bådar gott inför våra kommande tv-poddar. Allt du skrivit om Fanny och Hanna skriver jag under på. Det var en rolig kväll och jag har accepterat att vissa människor kallar ruccola för senapskål.

Hahaha, jag kan inte komma över hur roligt jag tycker det är att bilderna från kvällen ser ut som stillbilder från en ytterst känslosam scen ur en dramafilm. ^^ Kommer eventuellt vara tvungen att klippa ihop dem på nåt sätt.

Och TACK för den fina beskrivningen av undertecknad, Natashja! Gläder mig som bara den till Blog Awards – för att jag får träffa er igen då.

Svar:
<3
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Hej ägaren till min favoritblogg.

Tänkte bara kolla om du hört talas om Bechdeltestet som är ett kvinno/jamlikhet/something something intressant test, som kan användas till produktioner inom film, tv, data, osv. Du har säkert hört om det. Annars tipsar jag nu.

Ha det bra,

Svar:
Hej! Tack, ja det har jag hört talas om. Tänker blogga om det framöver, tack för tipset och påminnelsen.
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Älskar filmen, kul att se er "på riktigt". Men det är alltid så märkligt att höra bloggare prata, för de har aldrig den rösten man tror att de ska ha. Jag har alltid tänkt att du, LD, har en väldigt mörk och "hård" röst, men du pratar ju ganska ljust och mjukt.

Kul att se er i alla fall. Ni verkar jättesköna allihop.

Vad fina ni är. Med det där vinglaset jag såg i hörnet hade jag också vågat träffa er.

Svar:
Ungefär så brukar jag känna! alkohol is my friend liksom.
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Sjukt kul det måste ha varit, det är inte utan man blir lite avundsjuk, jag hade inte tackat nej till det sällskapet! Fast sedan skulle jag nog mest suttit halvt paralyserad av starstruck-ness 😀

Svar:
Det hade nog gått över efter en stund!
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Hej!

Det här har inget med inlägget att göra, men jag måste tipsa dig LD om den här korta artikeln: http://jezebel.com/badvertising/

Jag blir så arg att jag inte ens vet hur jag ska reagera. Kvinnan på bilden är öppen, "tillgänglig", men utan fitta! Styckad.

Aaaaarrgghhh!!

Svar:
Tack! ska kolla, hoppas blodkärlen håller!
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Mella – Ja, visst är det alltid konstigt att höra folks röster för första gången? Speciellt när man "känt" dem länge, man har liksom skapat sig en egen uppfattning om hur dem kommer låta.. X)

Svar:
genom att få en röst så får man ofta en ny och bättre uppfattning om personen bakom texten tycker jag!
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

"Sveriges farligaste plats" – är det Södra Station? Ser väldigt mycket ut som Swedenborgsgatan

Svar:
sveriges farligaste plats är vid en hamburgerkiosk vid medis/götgatan. lol
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Hej!

Undrar vad ladydahmer och kommentarerna har för syn på klädkoder, så kallade dresscodes som är vanliga i bl.a. USA (där jag bor).

Ofta är reglerna att man inte får ha korta skjorts och tröjorna måste ha krage och ärmar etc.

Lite nyfiken! 🙂

Svar:
Klädkoder kan jag tycka är ok, men det beror helt på varför och hur. På en arbetsplats där man representerar sin arbetsgivare så är det t.ex förståeligt med uniform osv.
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *