Kategorier
Vardagstrams

BRB

Jag drar till hälsingland på bröllop och kommer inte tillbaka förräns på söndag kväll. Ni får läsa bak i arkivet, kanske klicka på mina flikar under headern eller kanske rösta på mig i Blog Awards. 
 
Och ja, JAG ÄR BARNFRI! SOVMORGON! FYLLA! Närå. Men barnfri iallafall. De får nöja sig med pappa helt enkelt! 

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”BRB”

Härligt med Hälsingland! Hälsa:-) Börjat läsa din blogg & nu fortsätter jag … Kraam Kin http://www.kinsblogg.blogspot.com

Svar:
Hej Kin! Vad kul att "se" dig! Och välkommen hit ska du vara! 🙂 Jag har läst din blogg i snart ett år. Är ju sådär nostalgisk och älskar att kika in hos gammalt hudikfolk! Och nu är jag ju äntligen "hemma" igen.
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Tur du skrev att barnen ska vara med pappan. Annars hade det blivit ett jävla liv. "vaaaaaaa, ska ni bara så där lämna bort barnen över en hel helg, det skulle jag allldrig göra"

fast du lär väl få nån kommentar om att det är fel att lämna dom hos sin pappa bara också för barnen behööööver sin mamma mest juu..osv osv jäsp.

haha. Sup dig full, tjyvrök och ha riktigt skoj. 🙂

Hoppas du får en kul kväll! Om du har tid får du gärna läsa detta inlägg http://malinthewriter.wordpress.com/2012/08/09/en-liten-lektion-i-hur-man-ej-bor-bemota-en-recension/ om Malin som recenserat boken om bluffpiloten Thomas Salme och som sedan får utstå sexistiska påhopp från Thomas själv, som säger att hon "fått för lite kuk" och borde "ta sig en titt i spegeln". Vidrigt!

Svar:
tack för tipset!
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Jag håller inte alltid med dig, men jag läser allt och gillar verkligen din attityd. Önskar jag hade lite mer av ditt jävlaranamma.

Varför inte fylla när du ska på bröllop? Kör på! Skål!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *