Kategorier
Vardagstrams

Cissi kommer på besök

 
 
Och alla blir glada! Barnen älskar Cissi. Maken älskar Cissi. Alla älskar Cissi. 

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Cissi kommer på besök”

Kul! Älskar att du/ni börjat med poddar! Jag hittade din blogg när Ninja och min son (också född 08) var pytte, dvs typ när du startade den och jag älskar din person, ditt sätt och dina starka och kloka åsikter. Du gör så att det känns okej att vara småfet, osminkad och storbystad!

Du har lärt mig allt jag kan om genus, noo poo och ett klokt föräldraskap <3

En fråga också! Hoppas du vill svara även om det är lite ot med tanke på ditt inläggs ämne.

Jag ska henna håret, har köpt hem crearomes henna och nu skulle jag vilja veta hur jag bästa förbereder håret för detta…

Svar:
tvätta håret med shampoo för att få bort allt som kan tänkas ligga på håret. skölj i hett vatten för att öppna upp hårstrået. Ingen balsam. Henna när håret är torrt. Låt hennan sitta i länge och prova att skölja av på en liten tofs först så att du ser om hennan behöver sitta längre eller ej.
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Oj! jag hittade just din blogg. Först blev jag nog lite chockad, av första intrycket haha. Men du har humor. Får allt ta och fördjupa mig i alla dina texter..

Svar:
Hej och välkommen! Mig blir du snart kär i!
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Så kul ni är….fortsätt. MEN "OT" som folk skriver,du måste ha hört nyheterna imorse(?). Akin från USA ,nån ledare, säger att "Blir du legitimt våldtagen blir du inte gravid,det tar kvinnokroppen hand om". Finns på tv4´s nyhetsmorgons sida.

Hej! Är ganska nybliven vegetarian och behöver verkligen tips på maträtter.. Har typ inte ätit middag på flera veckor.. (Äter dock fisk) Kan du snälla lägga ut dina bästa recept?

Svar:
ska återkomma till detta! Tack för tipset!
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Hej! Jag undrar om du kan någon bra och helst lättläst genus bok som du kan rekommendera? Det är nämligen så att jag behöver en att läsa till ett skolarbete inom ämnena svenska och sociologi i skolan (går i tvåan i gymnasiet). Vi har redan fått några exempel på böcker men jag skulle vilja hitta en egen bok att läsa och arbeta med så därför undrar jag om du kanske kan någon. Läser din blogg dagligen och skulle uppskatta om du kom mer något/några förslag ! 😀 Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *