Kategorier
Vardagstrams

Feministgiganternas möte

 
Idag blir det JÄTTESPÄNNANDE! Ja alltså för mig, inte för er eller här på bloggen. One Way Communication-Hannah rullar in till Stockholm idag och jag och Arsinoe-Fanny har tänkt möta upp henne och ta en fika. 
 
Feministgiganterna, LEGENDARY osv, ja ni fattar ju vilken grej!
 
Att jag sen är jävligt blyg och folkskygg behöver vi inte låtsas om. Det går säkert bra ändå. Jag kanske uppfattas som kort, ointresserad och självupptagen och det är jag ju också om jag ska vara riktigt ärlig, men oftast är jag det för att jag inte riktigt vet hur jag ska bete mig. Eller VET gör jag ju men jag kan inte. Inte för att jag är otrevlig utan för att jag är så förbannat rädd för folk jag inte känner. 
 
Ska jag filma lite kanske?
 
 

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Feministgiganternas möte”

Bry dig inte om hur du uppfattas, du kan inte styra det och hur vet du ens att du uppfattas så? Kom igen! Börja se på dig själv med mer positiva ögon :-))

Svar:
Asså jag konstaterar bara hur jag faktiskt är! Inga egentliga värderingar i det. 🙂 Jag tycker ju att jag, min självupptagenhet och blyghet till trots, är ganska så fantastisk.
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Äsch du har ingenting att oroa dig över, jag tror att du kommer fixa det galant! Eller tror, jag VET. <3

Svar:
äh jag oroar mig inte speciellt! Det enda som oroar är att träffa folk. Jag är blyg och det är ganska jobbigt. Tro’t eller ej. Men jag oroar mig inte för vad de ska tycka eller att jag ska göra bort mig. 🙂
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Har sagt det förr, dags för andra att tona upp sig, är trött på att tona ner mig!

Min nya grej är att sluta älta i huvudet när jag vart sådär full on som jag blir ibland, eller pratat lite för mycket, sagt ngt lsom kanske kan uppfattas som lite klumpigt. Om andra skall kunna acceptera mig som jag är måste jag ju göra det själv, folk får ta mig som jag är.

Fast sådär tänker du redan 🙂 så you go grrl!

Coolt! Jag har också jättesvårt för att träffa nya människor. Jag vet ju egentligen hur man förväntas bete sig, men det bara låser sig och jag blir helt socially awkward. Ibland upplevs det dock som charmigt har jag märkt.

Nej alltså, jag tycker inte ni borde träffas. Ni är ju helt fantastiska allihop var och för sig, Stockholm kommer nog implodera av det fantastiska om ni samlas på så liten yta!

Filma filma filma!

Hoppas du hade kul på träffen! (och att du filmade)

Okej EN sista henna relaterad fråga. Jag har ett tag haft en jobbigt torr och kliande hårbotten och även kliat upp några små vätskande sår. Är det okej att slänga i hennan på detta eller kan det bli nån reaktion? (tänker på såren främst)

Du konstaterar bara hur du faktiskt är skrev du ovan, men det är ju inte riktigt vad du gör väl, du konstaterar hur du tror andra ser på dig och det är en väldigt negativ självbild du återger. Du vet väl inte hur andra ser på dig… Och, ja man kan vara blyg men man kan även arbeta med det beteendet. Önskar dig att du värderar dig högre i fortsättningen, det är du värd, sänk inte dig själv på det viset!

Jag känner igen mig ! Men det är så det är vi alla är inte likadana och jag kan nuförtiden njuta av nya bekantas sällskap. Förut kände jag mig socialt handikapad men efter ha tvingat mig göra vad jag tycker e jobbigast- träffa nya människor – om och om igen..ser jag mig själv bara som härligt wierd

Jag måste sluta läsa din blogg.. ledsen men så är det.. varför?

jo för jag gick in på Coop i Älvsjö idag och såg nån komma in som jag kände igen så väl men kunde inte placera förän jag kom ut ur affären…

DET VAR JU FÖR FAN OSKAR…

så nu när jag känner igen din kända karl.. måste jag sluta läsa här..

det blir bara fel.. eller så..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *