Kategorier
Vardagstrams

Grattis på födelsedagen Maja!

Maja Karolina är engagerad och ifrågasättande ung kvinna som bloggar om genus och djurrätt, hon är genusmedveten och samhällskritisk, hon är djurvän och vegan och är beredd att förändra!
 
Hon fyller även år idag och jag tycker att vi ska kika in hos henne en sväng, kanske läsa lite, kommentera och önska henne en fin födelsedag! 

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Grattis på födelsedagen Maja!”

Okej, jag blev nyfiken och tittade in hos Maja Karolina, vilken GRYM besvikelse.

Läste inlägget om ägg, sen var jag irriterad ett bra tag. Skrev två (TVÅ!) kommentarer på inlägget. Inte en enda av mina kommentarer blev publicerade… låt gå att jag hade en annan åsikt.

Jag anser att innan man kritiserar en branch offentligt ska man nog ta och göra lite research hur det ser ut inom den branchen. I det här landet.

Och av övriga kommentarer kan man utläsa att de har ingen aning om att höns faktiskt värper ägg så gott som året runt.

Jisses, vilken kvalitet på kunskaperna där *IRRO*.

Malin

Malin!

Jag erkänner att jag uttryckte mig konstigt om det där med äggen, växlade ihop det med att de lägger mest ägg på våren. Anledningen till varför dina kommentarer (som jag dessutom har svarat på) blev publicerade direkt var att jag måste godkänna kommentarerna och jag sitter inte vid datorn hela tiden för att godkänna kommentarer så fort de kommer in. Jag ser ingen anledning till att censurera människor på grund av att våra åsikter skiljer sig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *