Kategorier
Vardagstrams

Hej då Delsbo!

 
Idag åker vi hem till Stockholm igen. Lite vemodigt men skönt. Vemodigt för att då känns det som att sommaren tagit slut även om det är lång tid kvar, men ändå skönt för att jag kan känna mig lite avklippt från verkligheten när jag sitter härute i skogen. Avklippt från debatter och diskussioner, avklippt från det som händer, avklippt från vänner och allt kul som alla har på sommaren. Men samtidigt… åh… vi har ju inte hunnit med nånting ju, tiden går så snabbt och det bara regnade bort alltihop! Vilket vemod! VEMOD säger jag!
 
Cissi ska ha grillfest på lördag och lite egentid utan ungar är long over due. Och så måste jag planera inför hösten och herrejisses vad stressigt det kommer att bli. 

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Hej då Delsbo!”

Varför funkar det inte att kommentera inlägget ang kjell co?

Jag har iaf varit med om ungefär samma sak. När jag var 18 år så gick jag och fick en massage. Innan massagen så skulle jag fylla i något papper med frågor och adress och telefonnummer. Kommer inte ihåg va det handlade om, men kan ha varit en tävling eller liknande. Under hela massagen så pratade gubben (ja, han var typ 40-45 år och jag var 18 år.) hela tiden. Det kändes underligt och konstigt och var inte alls bekväm med att han skulle ta i min kropp. Några dagar efter massagen så får jag ett msm i stil med "Hoppas du njöt av massagen och att du inte har ont. Glöm inte göra strechövningar. Sen undrar jag om du vill gå på dejt med mig?". Uääk!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *