Kategorier
Vardagstrams

Hur man inte tar bra bilder till familjealbumet.

Jag är alltid alltid alltid den som står bakom kameran i vardagen. Vårt familjealbum kommer vara fullt av fantastiska in-the-moment-bilder av familjen och så bilder på mig, tagna av mig med armen utsträckt, poserandes och helt jävla ospontan. Ja men ni vet vad jag menar för vi har alla de där förbannade bilderna där halva den utsträckta armen tar upp ena hörnet av bilden. Skitkul. Och med kul menar jag givetvis tvärtom. 
 
Så därför blir jag ju alltid lite extra till mig när andra tar kort på mig. Som ni kanske ser på den här eh ”spontana” bilden. Drömmen är ju att ha en proffsfotograf hängandes i hälarna en hel dag. 
 
 
Jag och morsan på Elaka Elins bröllop.

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Hur man inte tar bra bilder till familjealbumet.”

HAHA exakt sådär har jag känt och tänkt! Jag är fotografen som gör att folk har härliga spontana bilder på sig, men jag finns aldrig med bara när jag tvingat någon att ta en bild som då blir rätt ospontan…

Känner igen det där. Sambon sa det när vi var iväg på nåt äventyr och jag fotade, men när jag föreslog att han skulle ta några bilder som jag var med på så slog han genast ifrån sig "nää, jag är så dålig på att ta kort". Irriterad. Jag och armen it is alltså.

wow, vilket par! 😀 cool morsa du har! och ja, jävla arm här med, och mycket besvärad min ifall nån annan ska ta kort. haaatar att vara på bild för när det väl händer blir det så hemskt att se på!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *