Kategorier
Vardagstrams

Jag har gjort dem alldeles själv! (nästan iallafall)

 
Det är så häftigt att se ungarna utvecklas till små personer med egna funderingar och klara åsikter. Det var ju nyss som Tamlin var en liten grönsak bara men nu klafsar han omkring på sina små platta fötter och uttrycker tydliga tankar och personlighetsdrag och VILJA. Och Ninja då! Vilken fantastiskt cool unge jag har fått. även när hon bråkar och käftar emot och är så där jävla integritetsstark och envis som bara små Ninjor kan vara så känner jag att jag har världens bästa barn. 

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Jag har gjort dem alldeles själv! (nästan iallafall)”

Kan inte du skriva lite om erfarenheterna från förskolan? Ninja har väl gått ett tag nu, skulle vara kul att ta del av hur det är på förskolan, hur är barngrupperna etc. Söta barn btw!

För mig är det roligt att höra att du inte ser Ninjas bråk och uppkäftighet som något dåligt. Jag upplever att mina föräldrar alltid blev så dramatiska när jag blev arg och kunde säga saker som att jag splittrade familjen mm (alltså då om jag hade varit förbannad några timmar). Detta har gjort att jag är rädd för arga människor och aldrig blir arg själv utan att börja gråta och bli ledsen istället vilket är ganska frustrerande. Eh, vad jag menar är att ilska i lagom doser som ger en energi att göra något konstruktivt är bra. Därför tror jag att det är bra att visa barn att det inte är fel att vara arg, så länge som man hanterar sin ilska på ett bra sätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *