Kategorier
Vardagstrams

Jag ignorerar er inte, jag kan bara inte svara på alla kommentarer

GAAAAAAAAAH allvarligt, jag blir tamejfan tokig på blogg.se. Jag försöker verkligen svara på era kommentarer, men 80% av gångerna funkar det inte och när väl det funkar så tar det MINUTER att posta ett svar. Det har varit så otroligt mycket problem med den här skitsajten sen de gjorde om och jag rekommenderar verkligen INGEN att signa upp här. INGEN. (innan de gjorde om så var allt super)
 
JÄVLA KLÅPARE!
 
 
 
 

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Jag ignorerar er inte, jag kan bara inte svara på alla kommentarer”

byt till wordpress eller blogger. jag fattar inte hur du ens stått ut så här länge. och SNÄLLA, kan du inte aktivera en mobilversion av din blogg? den är ju helt omöjlig att läsa i smartphones. (eller vänta, har inte blogg.se det heller?)

SJUKT IRRITERANDE!!! Trodde först du inte bloggat på en vecka, men det var bloglovin som inte fattade att kossan kom istället för dina inlägg. JAG ÄLSKAR KOSSOR!! MÅSTE DET VARA EN KO!!! JAG BLIR FÖRBANNAAAAD!

Jaa, som sagt, svårt att kommentera är det oxå, få se hur många kossor jag får i båset denna gång. Har börjat coopa de stackars kommentarer jag gör för att slippa göra dem 2 ggr (fast ibland blir de bättre second time around)

Därför dina svar på kommentarer har lyst med sin frånvaro. Hoppas det löser sig snart! Jag kan inte ens se några kommentarer av äldre inlägg eller använda sökfunktionen i din blogg. Hoppas AFFs programmerare snart hittat en lösning på hur de flyttar kommentarer till WordPress. WordPress är gratis och superbra! Finns ingenting du inte kan göra i WordPress typ. Sen är det faktiskt billigare med eget webbhotell än betala blogg.se för slippa deras reklam. 😉

Det är helt jävla värdelöst. Den där förbannade kon dyker upp varenda gång jag ska blogga. Blir det inte bättring snart så byter jag blogg-portal, tycker det är väldigt dålig stil att det får vara såhär.

Alltså ibland vill man bara halshugga blogg.se för det laggar HELA TIDEN! Har du Facebook? Isf, har du sett debatten och unisexkläder som har uppstått på Lindex sida. Om inte, kolla där! Det är några som håller på och skriver "men tjejer och killar ÄR olika" och yadayada, ibland blir man trött.

Håller med dig så jävla mycket, höll på att skaffa en blogg på blogg.se och försökte byta design, fan heller att det gick! Bytte i ren jävla protest till mondoblog. Och jag har använt Blogg.se i alla mina år som bloggerska (4 år snart) men nu orkade jag helt enkelt inte med det! Tyckte Nya designen på blogg.se var snygg och verkade helt okej. Men nu helvete heller!

Jag har inte bloggat på blogg.se på över ett år. Tappade sugen i maj förra året och återfinns numera på bloggplatsen.se. Ett förträffligt ställe, tycker jag, som inte ställer så mycket krav på design etc. Dock inser jag att du har det… Då kanske wordpress funkar bättre för dig.

Håller helt med! Och bloglovin fattar inte att jag skriver heller. Och vad är grejen med kon?! VAD ÄR GREJEN?! Låter faktiskt helt urlöjligt att hitta på en ko varje gång man får buggar i sitt system. Nu får det faktiskt ta och fixa det här, var myyyyycket bättre innan.

//Emma Hå

Asså det här är off topic men jag är så upprörd.

En bekant på FB la ut en bild på sin 1 åriga dotter där hon precis har fått hål i öronen! Jag tycker fan det är rent jäääävla förjävligt och jag blir fan arg på både föräldrar som gör det och på kliniker som tillåter det!!! Det är fan är sjuk jävla värld vi lever i! Hittade sen detta klipp http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/tv/svenskahollywoodfruar/article13578851.ab och det gjorde att jag ännu mera förstog hur jävla fel det är!!!!!

Åh herregud, hatar blogg.se jag med!! Därför jag bytte till WordPress… Funkar såå mycket bättre. Förstår dock att det skulle innebära mycket mer jobb för dig som storbloggare att "bara flytta".

Får också den där kossan när jag besöker blogg.se bloggar. Hela tiden. Alldeles för mycket kossa.

Men någon sa att du kunde byta till blogspot – gör inte det! Jag har haft det i ett år och det har börjat sega. Svårt att kommentera är det också för det laddar bara. Tar lång tid att komma in på bloggen.

Jag bytte från blogspot till Devote nyligen.

Jag säger som många andra; ta pengarna från "Pro" till eget webbhotell + domän, sen installerar du WordPress, låter pengarna på bloggen gå till DIG SJÄLV! Rekomenderar Binero, hade one.com innan man det var MINST lika mycket strul som blogg.se (alltid) har. Större frihet och mer roliga plugin att ladda hem, installera och skapa en fantastisk blogg med!

Våga! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *