Kategorier
Vardagstrams

Kvällsmyset är kirrat iallafall

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Kvällsmyset är kirrat iallafall”

Härligt med kvällsmys!

En helt annan sak. Jag satt just å läste om zinkbrist och då stod det att om man har rikliga blödningar vid mens så är det rätt troligt att man lider av zinkbrist. Tänkte på dig då :-). Kan ju va värt å undersöka vidare å se om du känner igen något mer av symptomen för zinkbrist.

Hm, det är ju individuellt hur pass rejäla grejer en gillar men jag skulle nog rekommendera den här istället http://sv.lelo.com/index.php?collectionName=femme-homme&groupName=LIV

Svar:
asså det fanns ju rediga grejer där. Jag är en total novis. Aldrig ägt en vibrator/dildo (för hämmad. Ej pryd) men letar efter en liten sak som är kraftig. (domnar i knappen under sex och behöver nåt som KÄNNS) ursäkta tmi. hahahaha
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Skrev ett inlägg nu ikväll och kom på mej själv med att undra… "Undra vad Lady Dahmer skulle säga om detta" 🙂 och DET är tame fan en komplimang. 🙂

Ha det så mysigt ikväll, själv tar jag ett glas rött, lyssnar på hundarnas snark å mår rätt bra. Kram

Svar:
Låter skönt! Själv har jag moffat smågodis till leda! *kräks*
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Alltså jag fattar ej varför andra feminister klagar så mycket på dig, det är för mig en gåta. Känns som att du blir misstolkad just för att DE VILL misstolka dig? Och skriva hela inlägg med kritik från alla möjliga konstiga vinklar, det är lite absurt. Godnatt! Ska rösta på dig nu och kanske imorgon också (jag tycker att du rockar)

Siobhan: Jag funderade också en stund att va sjutton är det där, men det är en inplastad gurka ju 😀 Om det vart sen gurkstavar med dipp eller hel gurka med dopp vågar jag inte spekulera i däremot hihi.

Lady D; de har ju klittstimulatorer också, och alla har ju stegrande funktioner. Kanske funkar den starkaste nivån? Använder främst Liv för klittstimulering men kanske är Lily/Nea som är speciellt för det extra bra på det?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *