Kategorier
Vardagstrams

Lättja är mitt andranamn

Jag har inte riktigt kommit igång med träningen efter semestern. Jag liksom draaaaaar mig för att lägga på det där kolet jag behöver nu när hösten är i antågande och semesterlullandet faktiskt har tagit slut. Jag orkar liksom inte. Jag är nog världens lojaste människa. Lättja is my middle name.
 
Att vara strukturerad är inte min starka sida och jag måste alltid tvinga mig själv till rutiner och allt sånt som måste göras. 
 
Men idag. Idag då jävlar. Ni då?
 
 
Lite senare idag kommer en liten tjuvtitt/videoklipp på träffen jag hade med OWC-Hannah och Arsinoe-Fanny. Det ni. Det blir grejer det. 

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Lättja är mitt andranamn”

Om jag känner igen mig…. Var dock också duktig igår och bokade in mig på en yogakurs som börjar om två veckor. Är lättare att motivera sig när man har något att gå till varje vecka. Man känner sig ju skyldig om man inte dyker upp på alla "möten" 😛

Att komma iväg kan vara lite knepigt, men jag har nemas problemas att ta i när jag väl tränar, så jag bestämmer mig helt enkelt för att schemalägga min träning och så håller jag mig till det jävla schemat hur omotiverad jag än känner mig.

Idag blir det korta intervaller på löpbandet, en klar favorit. Jobbigt som fan, men effektivt och tidsbesparande. Kanon!

Kör hårt idag och lycka till med träningen!

Jag började träna mer på semestern och försöker fortsätta. Sen har jag turen att kunna träna på jobbet, idag blir det bodypump på lunchen.

Men det är svårare nu när jag jobbar, maken ska också få tid till träning och att komma ut och springa blir först när barnen sover och då kan vi inte sticka ut båda två.

Men nu har vi införskaffat ett hopprep och vi har stort och högt i tak så det blir lite hemmaträning.

Visst tar det emot ibland (ganska ofta faktiskt, soffan är ju så skön), men när jag väl kommer iväg så brukar det kännas rätt bra och när jag är färdig så är jag jättenöjd med mig själv.

När det gäller träning har jag sänkt mina trösklar genom att se till att jag kan träna hemma & att jag har mycket att välja på. Har massor av träningsdvder av olika sorter, löpband, motionscykel, rockring, pilatesvoll, vikter…. Oavsett hur lite tid jag har eller vilket humör jag är på, så går det att hitta något som passar & som känns kul. Skulle träningen hänga på att jag hade tiden & orken att ta mig till ett gym skulle det aldrig bli av.

Jag är också en tjej som bokstavligt talat ALDRIG har struktur på någonting, utan måste likt dig tvinga mig själv till att följa viktiga rutiner. Jag skulle t.ex aldrig kunna träna regelbundet tre gånger per vecka, skulle kanske bli en gång per vecka.

Jag tänkte skrattretande nog så sent som igår att jag skulle börja springa så smått idag.

Men så kom ett plus på grav-testet i morse, tillsammans med en djävulsk yrsel och så lite illamående på det, så den där springlusten försvann lika fort som den kom… ^^

Svar:
men åhhhh GRATTIS!
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Idag tog jag tag i mitt numer lata arsel och promenerade till iksu för ett bodypump-pass. Det tog emot efter sommaren, samt fyra veckors sjukdom. Men himla vad skönt nu när det är gjort! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *