Kategorier
Vardagstrams

Man säger ju att fint folk kommer sent, men vi är ju inte fint folk så vi kom i tid till buffén!


 
Vi stannade inte så länge men kort är underbart brukar man ju säga. Fast underbart är ju att ta i en aning. Det var trevligt. Vi MINGLADE (nu ska ni iallafall låtsas vara imponerade) med en massa superkändisar (nåja, b-kändisar och avdankade dokusåpadeltagare) (Fast jag fick kramas med Rickard Herrey, herrejösses, tänk om mitt tioåriga jag hade vetat det HON HADE SVIMMAT PÅ FLÄCKEN!) och det var faktiskt folk som visste vem jag var. (hybris)
 
HanaPee var såklart där. Vi hade en ljuv tid tillsammans men när klockan slog 20.39 så var vi tvungna att skiljas åt. Maken hade köpt hem indisk mat och vi hade ju lovat att komma i tid. 
 

Här kan ni se mig och Hanna ge karriärsråd.
Mycket viktigt och inspirerande.
Jo jag lovar.
 

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Man säger ju att fint folk kommer sent, men vi är ju inte fint folk så vi kom i tid till buffén!”

Natashja, det var så himla fint att få se dig live igår! Nu ska jag sluta stalka dig, I swear.

/Cissis rödhåriga vän Fridah som blev starstruck när du anlände

Svar:
hahaha ingen fara!
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Ja, hade jag varit där hade jag blivit mest starstruck över att möta dig och Cissi..

Jag var i Stockholm när det var Pride och vi var en sväng på söder och då kom jag ihåg att ni bor ju där någonstans och FAN vad nervös jag blev för tänk om jag skulle stöta på någon av er runt ett hörn!? Hade ju varit min dröm, skulle nog inte vågat pipa fram någon annat än "Jag avgudar dig" alldeles högröd i ansiktet.

(Vi mötte däremot Lars Winnerbäck så min sambo fick bli lite impad iaf..)

Ninja e ett awsome namn på svenska, skit coolt ju. Vill inte alls låta negativ men lite tråkigt att på väldens näst största språk (spanska) betyder ninja (eller niña utalas likadant) FLICKA.

Svar:
och så betyder det typ lönnmördare på japanska. 😉 (inte riktigt, men ni fattar. Ninja. "dold" tror jag egentligen det betyder)
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Emmy: Faktum är att Ninja och Niña inte alls uttalas likadant… Det kanske bara är jag som är otroligt petig, som spansktalande, men Niña uttalas snarare som Ningja. Det är ett ng-ljud. Så… egentligen betyder det inte ens flicka på spanska 😛 Om man ska vara petig alltså.

Anonym: meen ooh jag menade ju absolut inte så, tänkte ju mer på det här med könsroller och det. Kan medge nu i efterhand att de vart lite onödig information. Bor i spanien och vi var några som snackade om dahmer här och kom in på det..

Och med risk för att göra min tråkiga information ännu tråkigare

Sandra: Men jag är också spansktalande 🙂 Du kanske har en annan dialekt? Men i spanien utalas Ñ nj, kanske lite mer ihopa än man skulle säga det på svenska men långt ifrån ng…como Ñ de españa..

Jag har läst din blogg ett bra tag nu – men jag har ingen aning om vad du jobbar med?! Vad läste du på gymnasiet/uni.?

Vad gav du för karriärsråd?

Svar:
Jag har ingen utbildning och mitt jobb är min blogg.
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Hej! Jag måste bara få delge min beundran för powerposen på mattan. Jag tänker också mycket på kroppspråk, göra sig lite, göra sig stor. Och jag blir så glad när du gör ett sånt statement inför media. Pow! Tar plats, gör sig stor. Mmmm. Sådär ska jag också börja posa när jag går på mattan.

Asbra blogg, tack för den.

Svar:
Det var verkligen skitkul också! Och första gången jag vågade vara mindre försynt.
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *