Kategorier
Vardagstrams

Pst! Glöm för fan inte att rösta på mig idag!

Hörrni, det går att rösta en gång om dagen. GÖR DET! Tänk på all tid och arbete jag lägger ner för EEEEER bara er, det minsta ni kan göra är att klicka en endaste liten gång vareviga dag. 22 september går jag på gala. 
 
Och de av er som oroar er över facebook, gör inte det. Det syns inte på er tidslinje/sida att ni överhuvudtaget engagerat er i blog awards. LOVAR.

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Pst! Glöm för fan inte att rösta på mig idag!”

Har röstat men förfasar mig över att du ställs mot tex "Puta med läpparna tills de spricker"-Hannah…

Det är ju skillnad på bra och dålig provokation om man säger så.

Och så var det ju liiite ljug att det inte syns att man röstat. När man ska logga in så ser man ju ev. vänner som röstat och kan gå inte och se andra med… men det visste du nog din filur haha

Ville rösta men det verkar som att man måste ha ett konto på facebook för det och då får det fanemej va, hur fantastisk du än är och hur gärna jag än ville bidra med att du skulle vinna

Sorry!

Eftersom jag är en sån där foliehatt som inte har facebook så kan jag tyvärr inte rösta 🙁 Får nöja mig med att hjälpsamt heja på dig hemma i soffan. Synd att man måste välja mellan dig & Fanny för ni är värdiga vinnare båda två (även om kategorin kanske inte är klockren för henne).

Jag har förstått att man har helt olika "blogg å fb etiska regler." Nyligen fick jag veta att jag sårat en bekant genom att inte kommentera det hon skrivit till mej på blogg och fb på ett tag. Hon blev sårad, jag kände mej dum för det var verkligen inte meningen att hålla henne i kylan.

Alltså… det är mkt möjligt att du å jag tänker olika där med om bloggetik. Jag får bara svar av dej på kritiska kommentarer o då rätt sura men aldrig när jag skriver nåt vänligt el peppande.

Okeej du har många läsare, jag greppar det… men jag tycker det hör till god ton att tacka alla oss som skrev att vi röstat å varför.

Ett enkelt "tack för stödet alla förresten" i nåt av de kommande inläggen hade ju räckt. Känner du inte det själv? Att du vill ge oss nåt tillbaka?

(Oj så mkt skit jag kommer få från dina läsare nu), men jag tycker faktiskt att det är vanligt hyfs.

Å ja, jag har röstat 2 ggr. Varsegod. Jag tycker att du är bästa kvinnan för priset. / Asta

Svar:
dessutom krånglar blogg.se nåt förbannat just nu och det är skitsvårt att svara på kommentarer-. det funkar kanske hälften av gångerna och tar lång tid. Detta har pågått en ganska lång period och är ingenting jag kan styra över.
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Skrev en lång kommentar som försvann?!

Vad jag vill säga var att du efter förra bönen om röster där jag å många med mej skrev att vi hade röstat på dej och varför bara bemöttes med tystnad från dej. Du behöver verkligen inte kräla av tacksamhet men ett enkelt "tack för stödet" i nästkommande inlägg hade ju inte gjort ont.

Ge lite tillbaka… känner du inte det själv?

Jag har barra fått svar på mina kritiska kommentarer av dej, ofta ganska syrliga sådana, i övrigt så har jag mötts av total ignorans.

Jag förstår att du har många läsare men åtminstone lite kollektiv kärlek tillbaka kan man ju ge då o då.

Nyligen fick jag själv veta att en bloggläsare och fb bekant blivit sårad över att jag inte svarat på hennes kommentarer på ett tag. Det var absolut inte meningen och jag är glad att hon sa till så jag kunde be om ursäkt.

Jag antar att vi har olika etikettregler på internet.

När jag inte känner att du bryr dej ett skit om att jag/ vi rörstat första gången är man inte lika sugen på att rösta igen.

Men okej, jag har röstat 2 ggr nu. För att du är den bästa av kandidater, det är trots allt det å inte ödmjukhet el tacksamhet som skall koras. / Asta

Svar:
Jag har semester just nu och sitter inte här speciellt mycket eftersom att mina barn och min man är prio ett. Jag har ansträngt mig väldigt mycket sen blogg.se gjorde om att just ta mig tid och svara på de flestas kommentarer vilket tar en jävla stor del av min tid med tanke på att jag får hundratals (dock ej under semestern som sagt) och blir faktiskt ganska irriterad på dig nu.

Jag har dessutom, FLERA gånger, skrivit tack-inlägg till er läsare. FLERA GÅNGER. Jag hade såklart planen att göra det även denna gång men du tog bort lite av glädjen nu.

Läs gärna förra årets blogawards-tack: http://ladydahmer.alltforforaldrar.se/2011/september/man-kanske-skulle-halla-ett-tal-da-ra.html

andra tack-inlägg riktade till er:
http://ladydahmer.alltforforaldrar.se/2011/august/varfor-kan-inte-alla-bara-alska-mig.html

http://ladydahmer.alltforforaldrar.se/2012/january/karlekskvitter-och-positiva-kommentarer.html

http://ladydahmer.alltforforaldrar.se/2010/november/att-bara-fa-trakiga-intentsagande-och-operson.html

jag tycker faktiskt att det räcker ganska bra. jag tyckert inte att jag måste tacka varje enskild läsare personligt (25000 i veckan) utan hoppas att de flesta fattar att jag inte hinner och att jag försöker visa uppskattning på annat sätt. Om du känner dig förbisedd så är det tråkigt men inte min mening och absolut inte personligt gentemot dig.

LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Har ej facebook och kan därmed ej rösta. Trist att det ska hänga på det. Det är ju inget du rår över, men kanske kan du vidarebefordra detta på något sätt till VR, att vi nog är en hel del människor som inte gillar FB, men däremot läser bloggar och gärna skulle ha röstat. Du är bra!

Svar:
jag tycker det är skittrist och fattar verkligen inte poängen alls.
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Man kan välja vem som ska se vad man gör på fb, även i det här. Jag valde att sätta "bara jag" som sekretessnivå på det som jag gör som nu blir kopplat till VR på fb. Alltså kommer ingen kunna se att jag interagerar med dem. Jag vill ju stödja LD, inte VR! hoppas att det funkar iaf 🙂

Svar:
ah, jag har ingen aning om hur det funkat
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Kollade igenom kandidaterna innan jag bestämde mig vem jag skulle rösta på.

Utan tvekan fick du min röst! Tack för en underbar blogg som har gett mig massor med nya tankar bl.a kring barnuppfostran!

Kollade igenom de bloggar man kan rösta på och jag blir glad över att det är så kvinnodominerande (trots att det är i den mansdominerande mediavärlden). Men sedan blir jag lite bestört eftersom det är SÅ tydligt hur dessa bloggar ska vara. Det är så mycket yta, så mycket prestation, så mycket krav på kvinnlighet med perfekta hem och perfekta barn. Plus en superkarriär parallellt! Jag har funderat ganska mycket på det här, hur det blir i längden med alla dessa lyckade, perfekta kvinnor i dessa vita, välstädade retro-hem med en liten bebis som ett smycke på höften… Bloggar är superbra och är verkligen ett sätt för kvinnor att ta plats, men jag önskar att det fanns lite mer variation!

Och dessutom var det bara din blogg jag kände att jag egentligen ville rösta på. Så jag har gjort det 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *