Kategorier
Vardagstrams

Ser lite ut som en My Little Pony spytt liksom

Apropå ytlighet, är inte det här världens finaste nagellack!? Förstå min extas när jag såg det för första gången. Det ekar av barndomens prinsessdrömmar, enhörningar och magi. Ser lite ut som en My Little Pony spytt liksom. EXTAS. 
 
 
Det är för övrigt Anna // Apan Satt i Granens pattar ni ser på bilden här. Hon är höggravid och allt den mjuka härligheten liksom väller fram. 

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Ser lite ut som en My Little Pony spytt liksom”

WOW! haha hittade hemsidan med allt GOTT! 😀 ACROSS THE UNIVERSE är ju bara… pure love. Måste.. ha. När plånboken tillåter. Galet fint. eller, LADY SINGS THE BLUES var också väldigt fint

Helt off topic! Men jag skulle vilja få lite filmtips från någon som jag vet är vettig! Har skickat ut på Fb och fick då tips som barbie, aladin, pooccahontas osv. Känns sådär. Vad visar du dina barn?

Svar:
Mamma Mu, Pettson och Findus, Pippi Långstrump, Emil i Lönneberga, Minuscule, Wall-E, Finding Nemo är relativt bra filmer tycker jag.
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Tack så mycket för ditt snabba svar! Mamma Mu har verkligen blivit en ny favorit men det finns bara 1 film va? Minuscule har vi sett lite på TV och det är ju lite roligt. Det här med filmer verkar ju vara något av det svåraste alltså! Älskar ju hur Mamma Mu & Pettson & Findus är tecknade! Skulle finnas mera!

Meh ge mig. Är ofta inte så mycket för ljusrosa lack (lila, blå och röd är min melodi) men som du säger; My Little Pony spya liksom. Glittrigt, prinsessigt… I’m such a sucher när det gäller glitter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *