Kategorier
Vardagstrams

Sommaren som aldrig riktig kom igång

 
Det blev inte så mycket naket den här sommaren som jag hade hoppats på och nej jag menar inte på DET SÄTTET HERREGUD ERA SNUSKHUMMRAR! 
 
Fast jag ska inte klaga. Jag avskyr ju den där stekhettan och de senaste somrarna har jag bara suttit inne och lidit. Fast man känner ju sig lite lurad på konfekten ändå. Lite lurad på sommaren helt enkelt.
 
Vi får hoppas på en mild höst och en skonsam vinter. Har ni haft en skön semester trots vädret?

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Sommaren som aldrig riktig kom igång”

Utan det myckna regnadet här i Västsverige hade jag inte klagat – klistrande julivärme betackar jag mig för. Men för barnens skull hade det förstås varit trevligt med flera badvänliga dagar!

Det är helt klart med viss förvåning jag konstaterar att det är augusti och att största delen av sommaren redan passerat i något slags höstväder.

saknar badandet och sköna grillkvällar och minusgraderna skulle man ju kunnat leva utan, men som många andra har man ju jobbat hela sommaren så har som inte spelat någon roll vilket väder det varit haha. Men jag hoppas inte som du, jag vill ha en fin kall höst, lång vinter med flera meter snö haha

Sommaren är verkligen katastrof! Jag lyckades bada benen en gång men mer än så har det inte varit.

Fan det är riktigt sorgligt när sommaren är såhär kass. 9-10 månader om året är det grått blött och kallt, så att inte få sommar är lite som att bli sparkad när man redan ligger…

Haha, märks det att jag är bitter?!

Börja min semester på fredag! Jomen. Håller även med preggo-Apan, det är hyffsat skönt ändå, med en sval sommar när man är gravve. Ska dock plåga mig i värmen en vecka på Santorini, stackars mig liksom.

Nej, det har ju inte precis varit en kanonsommar.. men den har varit härlig hittills ändå på sitt sätt 😀

Tycker du är väldigt attraktiv, hela du liksom. Du är så JÄVLA cool. 🙂

Asså för egen del är jag inte nån stor sommarfanatiker. Och vi har haft det skönt på vårt grönbete. Men det är ju lite trist för ungarna som knappt kunnat bada en enda gång. Flera gånger har vi suttit vid havet med fikakorgen, påpälsade med jeans & fleece och FRUSIT. Mitt i juli! Och de där långa ljusa ljumma sommarkvällarna har inte heller synts till. Så liiite surt känns det att redan börja ladda för hösten.

Måste bara säga: DET ÄR FYRA VECKOR KVAR AV SOMMAREN! För mig som aldrig har haft ordentlig semester sedan tonåren är det bitterljuvt. Är först ledig i augusti, och då brukar det komma igång….håller en tumme.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *