Kategorier
Vardagstrams

Vi hade FÄZT igår

Gårdagen gick i kolhydraternas tecken. Fast jag vet att jag kommer må as efteråt så kan jag inte låta bli att trycka i mig av allt det där som är så jävla gott men så jävla dåligt för mitt välbefinnande. 
 
Men det trevliga umgänget vägde iallafall upp allt annat lidande. Vi har spelat in vårt senaste TV-pod-avsnitt, fast det får ni se först på måndag!
 

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Vi hade FÄZT igår”

Jag var en kanelbulle-missbrukare för några år sen. Vi bakade sånna där stoooora snäckformade kanelbullar utan bullformar, så dom blev liksom över 15 cm i diameter ungefär, som riktiga cafébullar.

Jag åt 7 stycken.

Sen kräktes jag hela natten. Men fy fan vad goda dom var!

Svar:
MUMS! Och så lär man sig aldrig.
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

tjena!

jag ville bara passa på att tacka dig. sedan jag kommenterade sist så har massor av dina besökare varit inne på min blogg. 🙂 till och med kommenterat! jätteskoj! och tack för att du försöker förändra världen. det behövs fler som tänker som dig.

Svar:
Min blogg är fantastiskt bra att ragga läsare på om man är lite skarp och engagerad! Så häng kvar i diskussionerna! (och tack)
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *