Kategorier
Vardagstrams

Att lyfta fram varandraär ett verktyg i kvinnokampen

Men fy bubblan vad fint!

 

Sånt här gör mig rörd och gråtmild intill benmärgen. Inte bara för att jag är den som lyfts fram just nu, utan för att inlägg överhuvudtaget som helt osjälviskt och generöst handlar om att lyfta nån annan än sig själv är ett verktyg i kvinnokampen. Sharing is caring. Länkkärlek deluxe. Fler borde ta efter! Jag ska försöka göra detsamma!

 

Elaine är en sån där människa som alltid bemöter sina läsare med positivitet och ödmjukhet och det vill jag inspireras av! Det avväpnar folk. Det tar udden av en möjlig aggressiv eller känslig diskussion och gör alla vänligare inställd. Jag känner det varje gång jag är där; den där lusten att vara lite snällare och vänligare. 

 

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Att lyfta fram varandraär ett verktyg i kvinnokampen”

Väldigt fint skrivet av henne och jag håller med om det som skrivs, speciellt det där med ditt stora hjärta. Även om jag vid några enstaka tillfällen har tyckt att du tar i lite för mycket ibland så har jag ändå aldrig provocerats eller blivit arg, för i allt du skriver så lyser det ändå igenom att du är en god, klok människa som vill väl. Och det är faktiskt värt mer än allt.

Precis, hon slår huvudet på spiken!

Har många gånger tagit ett djupt andetag och tänkt "Vad hade Lady Dahmer gjort?" innan jag bestämt mig för att sätta ner foten och stå för mina åsikter. Det har alltid känts väldigt bra efteråt!

Håller verkligen med henne om beskrivningen. Jag är också fast här av precis samma anledning. Du är bäst <3 Sen jag började läsa din blogg har jag: blivit vegetarian, vågat gå orakad, står på mig när någon snackar skit om feminism osv.

Vill bara berätta att du har blivit en förebild för mig, du har fått mig att tänka på saker och ifrågasätta mitt eget beteende. Sen jag har börjat läsa din blogg så har jag tänkt på saker jag aldrig tänkt på förut. Jag läser din blogg flera gånger varje dag. Jag hoppas du vet hur viktig du är!

Du är sådär brutal, ärlig, personlig och ..sånt som jag (och många andra) tänker och känner ,men inte säger högt. Jag önskar att jag hade en vän som dig.

Ta hand om dig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *