Kategorier
Vardagstrams

En pappa nattar barn

 
Såhär kan det se ut när man nattar små ninjor. Alla sätt är ju bra sätt och vi har ju, sen dagen den första av parasiterna kom till världen, undvikit krångel i den mån vi kan. Att natta på soffan har funkat bäst helt enkelt. 

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”En pappa nattar barn”

Ser mysigt ut. Men hur gör ni om ni har "vuxenbesök" liksom om nån ni inte träffat på länge är och hälsar på på kvällen? Vet ju själv hur det kan vara, man vill kanske vara lite i fred.

Får Ninja vara uppe och med då, och ändå nattas i soffan trots besöket?

Svar:
Ja hon får vara med och så nattar vi i vanlig ordning helt enkelt!
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Jag har jättesvårt att natta mina ligister i deras sängar. Ibland murar jag med barnfilm men allt som ofta blir det sova i soffan. Jag har resonerat som så att det är bättre att de sover i soffan än ligger vaken i sängen.

Min mamma (som inte jobbade) gick alltid och la sig samtidigt som mig och min lillebror. På den tiden sov hela familjen i "mammas och pappas" säng. Vi låg och småpratade och sedan somnade vi. Mamma stannade för det mesta kvar i sängen och på så sätt blev det även hennes nattatid. Kände aldrig att jag inte fick vara med, det var så mysigt ändå. 🙂

såg mysigt ut! en helt orelaterad grej som jag tänkte att du kunde vara intresserad av att pusha för eftersom du är pepp på miljövänliga mensskydd och kvinnofrågor: lunapads projekt att förse kvinnor i utvecklingsländer med återanvändbara bindor så att de kan gå i skolan.

http://smittenkittenblog.blogspot.se/2012/07/eko-mens.html

vore ju helt grymt om så många som möjligt kunde donera lite till projektet!

Vad mysigt det ser ut. Tyvärr somnar inte mitt stora barn i soffan längre, jag tycker det är så mysigt när de somnar i soffan.

Den lille kan göra det ibland, men brukar oftast säga till när han är trött och vill då gå och lägga sig i sängen.

Åh, det där ser supermysigt ut! Dessutom tycker jag det är minst lika roligt att titta på när någon annan spelar som det är att spela själv (ja, okey nästan då!)Det är lite som att kika på film.

Mina barn skulle skrika ihjäl sig om de skulle sitta i soffan o nånannan än dom spelade… sen skulle de hoppa i soffan, klättra på bordet, springa runt runt runt tills grannarna klagade, tjata att de va hungriga, etc etc etc… nä, här blir det sängen.

Mysigt! ^^

Jag bara älskar när barnen somnar i soffan så där mysigt men ja..det är inte alla ggr dom gör det heller längre..när dom blir trötta så går dom till sängen istället och däckar vilket är tråkigt också för att man vill ju ha lite mer mys när dom har somnat men jag får helt enkelt nöjda mig med att barnen ibland kommer in till oss efter ha vaknat mitt i natten och däckar brevid en ^^

Ja då kan man sniffa extra mycket på deras hår (tycker att det påminner mig om deras babylukt, haha)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *