Kategorier
Vardagstrams

Framtidsvisionerande krönikör

I höst så SKA jag tamejfan ha ett fast, regelbundet veckogig som krönikör på nån tidning. OCH få betalt såklart. De som inte anställer mig på stört går miste om nånting, det säger jag ba. 
 
Apropå krönikor så har jag ju, på Allt för Föräldrars hemsida, kört ”gamla godingar goes krönika” och idag är det dags för veckans senaste om att vara en förebild
 
 

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Framtidsvisionerande krönikör”

Jag älskar rosa, spets, volanger, kjol, fint smink och att ha långt hår. Inte för att det är en roll jag känner mig tvingad att inta utan för att jag bara tycker om de sakerna. Men jag funderar ofta på ifall jag fortfarande hade gjort det ifall jag blivit uppfostrad på ett annat sätt och ifall samhället hade sett annorlunda ut. Som liten klädde mina föräldrar mig i rosa och även fast jag hade en bilbana och en verktygslåda så var majoriteten av leksakerna jag lekte med ändå typiska tjejleksaker. Barbie, my little ponies, dockor, allt i ett rosa flickrum. Och nu som vuxen inser jag att det är omöjligt för mig att skilja personliga preferenser från samhällets hjärntvätt. Är de två samma egentligen? Det stör mig att jag egentligen aldrig fick något val i frågan. Jag tänker inte sluta klä mig som jag gör bara för att jag råkas passa lite väl mycket in i det rosa tjejfacket men jag undrar allt hur jag kunde ha varit om saker och ting varit annorlunda. Fria val är inte alltid så fria som vi tror.

Svar:
Våra personliga preferenser är en produkt av vår kultur, vår fostran, våra erfarenheter, tidens ideal osv.
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Det och en podd, skulle älska att höra dina åsikter i en timme i veckan i mina öron.

Svar:
Och jag skulle älska att höra min egen röst en timme i veckan! Haha. Pod-planer finns redan.
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Det vore faktiskt grymt om du kunde få skriva i Veckorevyn. Där behövs det en dos med Ladydahmer!

Svar:
Jag vill väldigt gärna skriva för just vecko revyn!
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Tja, de går ju inte miste om särskilt mycket innehåll då media i allmänhet är översvämmad av kulturmarxistiska plattityder.

Kanske går de miste om ytterligare en bekräftelsesökande individ? Kanske inte. Inte för att det är särskilt ovanligt, särskilt inte när det kommer till henorna.

Lycka till, jag hoppas att du kramar ur en stor mängd slantar ur systemet.

Absolut kör hårt…var självsäker men vi är inte där än,ta det lite lugnare o ödmjukare o FÅ IN EN FOT ELLER TVÅ o seeeeen kör järnet ur folket. Vi tar död på jantelagen en dag i taget bara.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *