Kategorier
Vardagstrams

Hur har ni det i solen då?

Jaha, här sitter man med pattarna framme och NJUUUUTER. Sommartid är nakentid. Jag trallar runt på tomten i alldeles för litet linne och trosor och man får väl hoppas att man inte tjockchockar svårfamiljen alldeles för mycket. Eller ja, ni vet ju att jag är en retsticka så jag hoppas inte så mycket egentligen. Höhöhö osv. 
 
 
Nä, okej. Jag är inte naken på bilden men ingen har tagit kort på mig i all min härlighet. Ni får helt enkelt nöja er med det här. Alternativt googla ”Lady Dahmer naken”. I dare you!

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Hur har ni det i solen då?”

Ja det är det bästa med att vara på landet. Man får klä av sig, och man bryr sig inte om vad grannen tycker. Igår morse kl 05.30 gick jag ut i bh och trosor på balkongen för att titta på termometern hur många grader det var ute. Låååångt nere på gatan, en sisådär 300 meter bort, går en man i 30årsåldern på trottoaren och med portfölj i handen och han STANNAR och tittar på mig ända tills jag går in igen. Har man ett liv då…. jisses…

Ingen sol i Stockholm tyvärr! Däremot så tittar solen fram på Anitha Schulmans blogg! Äntligen skriver hon ett skitbra inlägg om feminism med tanke på den senaste debatten mellan Amanda och dig, eller framförallt kvinnorna som kommenterar. Tycker det var ett bra inlägg av henne, är tyvärr spärrad från hennes blogg så jag kan inte ge henne den beröm som inlägget förtjänar.

Ps. Googlade dig naken och fick fram den sköna illustrationen som du gjort av dig själv, ha ha! Garvade gott!

Svar:
Jag är också spärrad tyvärr. Vet ej varför för jag är ALLTID saklig OCH trevlig mot henne.
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Det är fint att få vara naken i solen..:) Och apropå kläder, eller att inte ha kläder så kör jag med ett konsumtionsfritt år. Det var av miljöskäl från början men jag har märkt att det händer intressanta saker i huvudet även på andra områden. Jag går genom shoppingscenter och tar inte in så mycket intryck från diverse reklam förrän jag kommit fram till mataffären, jag ska ju ändå inte ha något. Jag kollar inte på någon tröttsam bikini eller underklädesreklam, jag ska ju ändå inte köpa något. Det är inte så många som kommenterar mina kläder, jag har ju oftast samma och jag får inga tips på saker jag skulle se bra ut i för de flesta vet att jag inte köper något just nu. Så vi pratar om andra saker. Och jag tänker på andra saker. Sen kommer jag ju att handla saker nästa år igen men tror att både konsumtionen och tiden jag lägger på att se bra ut kommer att ha halverats, att det blir mer fokus på det som jag verkligen vill göra. Ibland behöver jag begränsa mig helt från gamla vanor för att det nya ska ta form, tycker det är jättehäftigt men känner mig även lite lurad, så många gånger jag känt mig som ett hopplöst fall när kompisar föreslagit att jag kanske skulle köpa lite nya kläder eller byta frisyr och så mycket som hände med självförtroendet när ingen säger något om det längre.

Ni ser ut att ha det helt fantastiskt!! Njuuut!

Snart åker jag ut till morsan på landet och då JÄDRAR kommer mina kritvita tuttar lysa upp även den molnigaste julidag! Tjoho!!!!

Funderar lite på hur du gör med sololja/solskyddsfaktor till dina småttingar? Du är ju lite "anti-kemikalier" som jag, men där kanske man måste tänja på gränserna? Du kanske kan skriva ett litet semesterinlägg om temat? 😉

Tack för en bra blogg!

eM: Du hittar den bland annat här: http://www.donnabeauty.se/dermalogica_waterblock-solar-spray-spf30-125ml.html

Ganska dyr då den kostar ca 400 kr, sen finns den att köpa på NK eller Åhléns City om du bor i Stockholm.

För ekologiska alternativ kan du även spana in denna sida, har handlat därifrån och det har fungerat utmärkt: http://www.renskonhet.se/

Sen har du även Weleda som finns i de flesta hälsokostaffärerna och även på nätet: http://www.mabrapostorder.se/se/?

Jag har handlat från samtliga sidor jag länkar till utan problem. Lycka till!

Vet du LD, jag håller sällan med dig om det du skriver – men! Jag måste säga att du verkar vara riktigt jävla skön ändå, och det jag tror är allra viktigast med det budskap du vill föra fram (både till världen & till dina barn) är att du är så jävla självsäker. Och inte på samma sätt som andra bloggare där det ofta känns lite falskt, utan när det kommer till dig verkar det verkligen äkta. Och det ska du ha credd för!

Svar:
Tack! Så kul att höra, och du, att du tänker såhär visar vilken öppen och accepterande person DU är.
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *