Kategorier
Vardagstrams

Jo iblandär det jävligt jobbigt att vara jag

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Jo iblandär det jävligt jobbigt att vara jag”

Du är en grym person och jag tycker att du ska skita högaktningsfullt i alla dumjävlar som hackar på dig för att de inte har något bättre att komma med. Har förresten försökt maila en bild till dig (Sexualiserad reklam) som du säkert hade haft en åsikt om, men jag verkar inte ha lyckats med att bifoga filen. Får se om jag kan lösa det. Fortsätt med ditt bloggande, jag kikar här varje dag! 🙂

Dock undrar jag – vad är ditt mål med bloggandet egentligen? Är det bara för att få skriva av dig? Eller är det för att du målmedvetet försöker nå fram till människor med ett visst budskap för förändring? Isf kanske du ska chilla några grader 🙂 Visst, man ska vara framåt och stå på sig, men du tenderar att vara lite gapig ibland kan jag tycka

Svar:
mitt mål? Lite allt möjligt. Tjäna pengar. Skriva av mig. Diskutera. Problematisera. Nå ut. osv osv. Nej, jag borde inte chilla några grader alls. Hade jag chillat så hade jag aldrig fått så mycket respons och antagligen inte haft några läsare alls. Min gapiga personlighet är PRECIS det som behövs och det som funkar.
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Sofia: gapig? Är det inte det som kvinnor som inte är rädda för att säga sin åsikt brukar kallas? Sen har ju ld nått fram till jättemånga som inte tyckt som henne till en början så uppenbarligen fungerar hennes stil. Hade hon varit mer lugn och lågmäld hade hon haft färre läsare och knappast nått ut till fler.

Men missar folk verkligen poängen med vad LD skriver?

Att man duger som man är, års folk inte har rätten att säga "gör si eller så, då duger du". Tex om ld vill och är gapig eller hårig- so what????

Suck.. På folk.

@ Sofia. Lady Dahmer behöver inte chilla några grader. Hon råkar vara en av de skickligaste feministskribenterna i Sverige och gör ett fantastiskt jobb med att nå ut till oinsatta. Om du inte tror mig kan du ju läsa kommentarsfältet på denna blogg. Så många som skriver att hon har varit deras ögonöppnare när det gäller feministiska frågor har jag inte bevittnat någon annanstans, hennes "gapighet" till trots.

Svar:
<3
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Måste hålla med Robert här. Samt att jag tror att det är just gapigheten som gör att man öppnar ögonen och faktiskt börjar ta in det hon skriver. För helt ärligt, skulle hon skriva fint och prydligt och bädda in alla extrema åsikter i ett fint rosa fluff så skulle bloggen snabbt bli monoton och tråkig och man skulle tröttna på att läsa den, oavsett hur vettiga och bra åsikter hon egentligen har. För ibland behövs det folk som LD som rent av slår in det hon vill ha sagt och skriver allt i klartext utan fina omskrivningar av vulgära ord. Lite jädrar anamma liksom. 🙂

Svar:
<3
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Sofia – Asså vadå gapig? WTF? Att skriva PÅ SIN EGEN BLOGG, om saker som man brinner för, på sitt eget sätt – är att vara gapig? Och sen är hon med i nån tidning då och då också. Förstår ej hur du får det till gapig. Eller du kanske har träffat henne IRL och hon gick runt och bokstavligen skrek hela tiden?

Svar:
Jag är iofs ganska gapig irl också. hähä.
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

måste bara säga att jag älskar din attityd! Är alltid lika härligt att läsa din blogg,den faller mig verkligen i smaken!(kan ju tillägga att din blogg är den enda som jag följer noga också!)

Jag har fått många tankeställare med tiden, och blir pga det mer uppmärksam på "märkliga" saker i min omgivning. så ett stort tack till dig!

ahh pressen att vara snygg har alltid funnits och kommer antaglien (om vi ska vara realistiska) alltid finnas kvar, det enda man kan gora pa det omradet ar precis sompa alla andra omraden, gora det basta med vad man har, forvalta sitt mynt. Inte jamfora sig med andra och ma bra…och vi vet ju alla att man mar bra nar man ser bra ut och vice versa. Att vara lycklig ar nagot man bestammer sig for att vara, och har man gjort det da tycker man inte att det ar sa farligt om amanda vill gora ett gor om mig reportage i sin tidning. Det ar upp till var och en att se till sin egen lycka och livet ar jobbigt for alla, man forlorar nara och kara men det ar fortfarande ens eget ansvar att se till att vara en lycklig och trygg person.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *