Kategorier
Vardagstrams

Lite vardagsliv i Delsbo

 
Jag får lite dåligt samvete för att jag uppdaterar dåligt så eh här får ni lite bilder! HURRA! Ni vet väl att jag har instagram va? Jag uppdaterar alldeles för mycket där. Ni som inte har Instagram på mobilen kan ju faktiskt se bilderna online genom exempelvis web.stagram.

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Lite vardagsliv i Delsbo”

Har du sett svd:s senaste blunder? http://www.svd.se/naringsliv/marissa-mayer-tar-over-pressat-yahoo_7357390.svd

Som Annika Lidne skriver:

"Jag KRÄKS!

"Oerfaren tar över pressat Yahoo" kombinerat med vän blondin-bild på en kvinna som ser ut att vara tjugotre och ett halvt.

Så speglar Svenskan idag Googles tuffa frontfigur Marissa Mayer på förstasidan på webbeditionen. Här är en kvinna som varit en av Googles nyckelpersoner de senaste tio åren. Jag ger mig fan på att om Marissa hade haft snopp hade rubriken snarast lytt något i stil med "Yahoo rekryterar Google-chef", "Han ska googlifiera Yahoo" eller "Senaste spelaren i Yahoos chefskarusell". Men nej. Vän och oerfaren. Det är vår Marissa det. "

Nåt att skriva om kanske?

Keep up the good work!

Jag utgår från att ni handlar massor på Rudolphis när ni är i Delsbo. Fantastisk affär som har allt. Vi brukar hänga i Norrbo och ibland ta en dusch och snygga till oss för en tripp till metropolen Delsbo.

haha känner igen det där så mycket. ett exempel från mitt liv; mitt ex ljög för mig om en sak under 6 månader. jag fick reda på det och gjorde slut eftersom jag inte kunde lita på att han var ärlig med mig. reaktioner; MEN HAN VAR JU ÅTMINSTONE INTE OTROGEN!?

Så mysigt att ni umgås hela familjen under sommaren. Min pappa reste mycket med jobbet när jag var liten, så det var alltid mysigt när hela familjen hittade på saker tillsammans under sommarloven. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *