Kategorier
Vardagstrams

Nej, jag känner INTE att vi behöver lyfta flerintressantaochroligamän

För er i gästrikland så dyker jag upp i senaste numret av Nöjesmix. Ja, jag vet…. har liksom inga bättre news än så. Det är nämligen sol här och jag vill njuta mens det går. 
 
 
Ibland dyker jag ju upp lite här och där; I Mama, Solo och andra tidningar och det tycker jag är himla kul. Inte så att det är värt att rapportera här, men som jag brukar säga så når jag ju den målgrupp som är viktigast genom de medier som jag kritiserar hårdast. In på fiendemark ba och kanske kanske kanske påverka tidningarnas utveckling mot något mer konstruktivt? Drömmen är ju att bli krönikör för en av dem. Jag skulle vara så mycket bättre, relevantare och roligare än exempelvis Calle Schulman och hans unkna värderingar och lyteskomiska utspel.
 
Och varför skriver han för en kvinnotidning egentligen? Allvarligt? Är det för att liksom ”Här kommer MANNEN och ställer lite skåp och vi kvinnor behöver ju en MAN som säger som det är liksom”? Ge mannen sista ordet. Han sätter punkt. DÄR.
 
Ah fuck that shit. Jag är trött på män som tar på sig nån jävla frälsarroll. Som tränger sig in och liksom ska rädda oss kvinnor från oss själva med sina jävla sanningar. ”Amen så här tänker ju vi killar liksom så chilla tjejer!”. 
 
Såg för övrigt att man kunde kolla sina retweets ur ett jämlikhetsperspektiv på twitter och det visade sig att jag retweetat större andel kvinnor än män och DET ÄR JAG JÄVLIGT NÖJD MED. Tjänsten föreslog att jag kanske skulle må bättre av tips om fler roliga och intressanta män men jag ba NEJ TACK, samhället och framförallt media är så jävla överfullt av ”roliga” och ”intressanta” män att jag kräks. Känner inte att jag behöver lyfta dem eller att de behöver synas mer. 
 

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Nej, jag känner INTE att vi behöver lyfta flerintressantaochroligamän”

"Hmm, inte direkt guldstjärna i jämställt twittrande. Dags att börja lyfta även män i twitterflödet!"

Nej, känner jag. Majoriteten av alla jag följer retweetar män, män och åter män. Då känner jag mig nöjd med att ha retweetat 26 män och 65 kvinnor.

Svar:
det roliga är att flera påpekat att de minsann bara retweetar de som är roliga, oavsett kön Jaha, då är det bara en slump att det är flest män då. Ungefär som att det bara är en slump att det råkar vara män som anställs och blir chefer. osv.
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Idag har jag rensat i min blogglista och bara låtit de bloggar som får mig att må bra vara kvar, din blogg har en given plats i min bloggrunda! Fasen vad glad jag är att jag halkade in här för ett par månader sen, jag tror jag stannar!:) Tack för att du väcker tankar, vrider,vänder och funderar!

Svar:
Va roligt att höra! <3
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Calle Schulman är verkligen ett överkänsligt rövhål som klär in sina fientliga och aggressiva åsikter i en falsk förklädnad om den moderne mannen. Hans åsikter suger och han är så okunnig man bara kan bli, häver ur sig en massa skit utan att ha läst på, likaså hans fruga.

Mats, du menar dig själv nu? Att du har intelligens som en daggmask? Det låter som det i kommentaren. Alltid lika härligt med folk med självinsikt! Och att du dessutom out:ar det här, bara sådär. All credd till dig! Stå upp för alla människor med mindre IQ. Det är inget fel med det, och låt folk veta det! Va stark nu med daggmaskintelligensen.. Jag håller på dig.

åh jag har också hängt upp mig på den där twee-q! jag vet inte riktigt vad det ens är till för, kan det verkligen göra nån skillnad om man får veta hur man retweetar? och att sen få tips… *rysa*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *