Kategorier
Vardagstrams

Semestertiderär slötider

 
”Mamma du är tråkig när du jobbar” säger trollet emellanåt och ja det är jag. Men bara i korta stunder för nu är det ju semester och då kan man inte sitta och uggla vid datorn hela dagarna. Inte ens på kvällarna för då är det mamma-å-pappa-tid och då är det serier och soffmys som gäller. Just nu kör vi igenom alla säsonger av 24, drömmer sexydrömmar om Kiefer/Jack och planerar grandiost inför hösten.
 
Ni då?

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Semestertiderär slötider”

Haha. Jag sitter och fiser i soffan och väntar på att bebisen i magen ska lämna min kropp. Går på övertid och är extremt uttråkad. Har sett alla bra serier, alla bra filmer (även ett par dåliga) och städat ca 5miljoner gånger.

Nu var det längesen jag kommenterade hos dig men var tvungen nu… vi ser såklart på The Big Bang Theory 😀

fast häromdagen köpte min man senaste Gears of war (duvet vilket spel de e va?) så nu ska vi spela det om kvällarna e det tänkt.

Synd att vi inte tog den där fikan i somras! Jag glömde helt bort det när vi väl var i stockholm. Tar det nästa år! Ska se om jag kan kommentera här lite oftare också, läser ju ändå alla inlägg 🙂

Apråpå badbilden med en barnrumpa.. jag hade nog inte haft en sån bild på mina barns rumpa på min blogg. Det är helt enkelt inte samma sak som att ungarna springer omkring på stranden eller att man visar ett kort till släkten. Det är ens rumpa som e kvar på nätet för evigt (nån kan ju lätt kopiera även om du tar bort bilden i efterhand). Jag hade inte velat ha min barnrumpa på nätet iaf. Och då jämför jag absolut inte med Lundmyr-bilden.

kram hej!

Är på jakt efter lite nya serier som kan få mig på fall. Har precis sett klart 5 säsonger av Dexter. Snacka om drömmar 🙂 Hans ögon.. to die for!

Gillar när serier har en röd tråd och inte när varje avsnitt är fristående.

Jag har ägnat mina sista två veckor av semestern (börjar jobba på måndag igen) att komma igång och röra på mig; liksom göra det till nån form av rutin. Till stor del är det din förtjänst, jag har blivit väldigt inspirerad av dig & din träning! Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *