Kategorier
Vardagstrams

Wave it like you just don’t care

HERREGUD SÅG NI DET DÄR?
 
Såg ni snubben på läktaren som heilade åt Tyskland under OS-invigningen?! Jag höll på att smälla av: ”OSKAR, HAN HEILAR!” och sen skrattade jag så att jag nästan ramlade av soffan. 
 
 
Kolla in Camilla Parker Bowles i bakgrunden. Hennes min asså. Fucking priceless. 
 
Förresten, fy bubblan vad fint det är med OS-invigningarna egentligen. Alla dessa nationaliteter som samlas under ett tak och som fullkomligen SPRUTAR ur sig glädje och lycka. Och mångfalden, shit, mångfalden är ju alldeles fantastiskt vacker. Vilken variation det är på folk egentligen. Visst fick man skämmas lite när Sverige trallar in i ganska så skitfula kläder gjorda av slavar i förtryckarnationen #1; Kina (För i helvete, vi har väl egna designers så det räcker och blir över? HUR TÄNKTE NI EGENTLIGEN?!)
 
Och visst fick man lite erövrarvibbar när USA klev in på arenan, ni vet, lite ”Hej hej ba allihopa! Er har vi bombat och er har vi också bombat och ja, er också och er och er och er och….” men OS symboliserar ju fred och sånt så nu ska vi inte vara sådana. Det var fint iallafall. 
 
Heil på er!
 

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Wave it like you just don’t care”

Oj, var det bara jag som INTE såg invigningen?

//totalt ointresserad av sport

Svar:
asså jag är SJUKT ointresserad av all slags sport. Vi satt och bläddrade och fastnade. Invigningen är fin. Sen blir det ju skittråkigt!
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Haha, nej Gud det såg jag inte! Skämdes däremot ihjäl mig över Sveriges kläder. Skitfula tröjor och alla tjejer i små kjolar. Tyckte vi kunde ha varit som Island, alla i träningsliknande kläder. Det var typ det enda landet som såg sportigt ut.

Blev så rörd när facklan bars alla alla slags olika människor. Unga, gamla, alla olika slags nationaliteter, människor i rullstol, kända, okända, mannen som sprang med "stålben".. Hade jag inte hållit emot tillräckligt hade jag nästan brustit ut i gråt. Så vacker hur alla förenas under dessa evenemang, varför kan det inte alltid vara så?

Min mormor deltog i OS i Berlin 1936. Hon fick inte tävla då, utan var där endast för uppvisning. Men eftersom kvinnor i alla tider har kämpat för sin rätt så förändras samhället. I år tillåter alla deltagande länder i OS kvinnor som tävlande!

Tyckte invigningen var fantastisk och blir tamefan lite rörd å Londons,Englands och hela jävla västvärldens vägnar. Höjdpunkterna var det framväxande industrilandskapet, James Bond eskorterade drottningens fejkade fallskärmshopp, Muhammed Ali samt Paul McArtney på slutet. Man väljer vad man vill fokusera på och lyfta fram. Tävlingarna har börjat och dom kommer bli fantastiska.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *