Kategorier
Vardagstrams

Detär ett biologisk faktum att tonårstjejers fittor smakar bättre.

Och när vi ändå är inne på detta fantastiska ämne (fittor) så kan väl få av er missat äckelgubben Stig Larssons senaste utspel i Malous soffa?
 
Jag citerar: ”Fittan på trettonåriga kvinnor smakar bättre. Nej inte trettonåringar, tonåringar menar jag.” Sen gick han vidare med sin hemsnickrade teori om pubertala flickors ph-värde och hur detta påverkar smaken. 
 
Att Malou inte kastade ut honom från studion är ett mysterium. Att män som Stig däremot hyllas och respekteras förvånar mig absolut inte, för av nån outgrundlig anledning så finns det en märklig tolerans för kända män som beter sig illa. Och det är ju så HÄÄÄÄÄÄÄÄRLIGT med män som vågar vara ärliga eller hur? Som bara skiter i vad alla tycker och vägrar vara PK. 
 
 

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Detär ett biologisk faktum att tonårstjejers fittor smakar bättre.”

Tycka vad man vill om Stigs tal om sina personliga preferenser, men att twittra om sin egen lust att våldföra sig sexuellt på whoever för att man finner dennes uttalande vidrigt?

Svar:
amen GUUUUD hahahahahahahahahaha spänn av för fan
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Nej, jag spänner inte av när det komemr till att förlöjliga mäns situation when våldtagna av kvinnor. Har en manlig vän som blev våldtagen av en tjej & när han tre år efter händelsen berättade om denna för första gången kände han sig fortfarande "smutsig" när han tänkte på händelsen, & anledningen till att han inte berättat om den var för just för the widely spread inställning att "män inte kan bli våldtagna" eller i bästa fall att det är en weird, ovanlig & lustig happening. Han tyckte inte själv att han "borde" få känna som han gjorde, han tyckte att hans känslor var ologiska, "jag är ju kille". Nu skämtade du bara om ett liknande scenario, men det bygger ju bara på den situation som han befann sig i tre år efter sitt rape. Han är mer avslappnad till det som hänt idag, men vissa av hans manliga kompisar tar det fortfarande inte som en allvarlig händelse.

Svar:
nu så var jag inte allvarlig. samt jag sa inget om att våldta någon. och sist men inte minst, stig larsson är en pedofil och våldtäktsman så jag känner liksom inte riktigt att jag vill tygla min inre vigilante när det kommer till det aset. han förtjänar en batong i röven.
Att män våldtas och inte tas på allvar är en helt annan sak och givetvis vidrigt.
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Är ju återkommande detta att Stig Larsson vill prata om väldigt unga flickor och deras könsorgan, så den som bjuder in honom till sitt tv-program måste vara en person som tycker det är ett juste samtalsämne. Kan inte riktigt förstå varför vi ska fortsätta ge denna gränslöst bittra och äckliga gubbe uppmärksamhet.

Tina Wedin, are you freaking kidding me, giiirl, "Har lust att dutta runt min feta kuk i pissoaren en lönelördagsnatt & sedan deep throata ner den i ’Mikaelas’ hals! HÄR SKA DU FÅ HALSNERSPUTAD SPERMA SÅ DET SVÄMMAR ÖVER!"

Svar:
om jag ska vara ärlig så tycker jag att stig larsson förtjänar ungefär den behandlingen.
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Ja LD, & Tina Wedin, ni får tycka vad ni vill, det är helt okej för i alla fall min del, men jag alltid det är nyttigt att ifrågasätta synsätt på saker & ting, särskilt när det gäller den humoriserade synen av rape av män by kvinnor. & jo det hänger samman att skämta om att våldföra sig sexuellt på män & den aktuella samhällssynen av detta, ÄVEN om man skämtar om en man som "förtjänar" det. Jag hatar tex Margreth Thatcher, men skulle ta illa upp min morbror som är av samma inställning till henne & hennes politik som jag skämtade om att han ville utföra mitt exempel av Mikaelabehandling av henne. Särskilt om han gjorde det för allmän syn så att det påverkade på ett stigmatiserande sätt.

Svar:
jag håller med dig. men tycker inte att det var speciellt allvarligt. min tweet alltså.
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Mig veterligen så är tvång till oralsex räknat till våldtäkt, så jo, det sa du. Friskt vågat dock. Gillar ditt sätt att uttrycka dig, men stå för det också!

Svar:
ja kanske det
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Asså det finns väl inte någon som inte håller med om att det är våldtäkt att trycka in kuken i någons mun menar jag. Så hur skulle att trycka ner fittan över någons ansikte inte vara det?

Om du skämtat om det personligen till folk som "read you right" & inte folk som väljer att missuppfatta dina ord som allvarliga & inte är insatta i din egentliga syn inom "män&våldtäkt av dessa by kvinnor"-ämnet, så skulle jag inte heller tycka att det var allvarligt, men nu var så inte läget. Vi vet att dom finns i klasar där ute, antifeminister & även "riktiga" jämställdhetskämpar (icke att förväxla med Pär Ström-jämställdister) som inte fattat att dom står på samma sida som most feminists utan ser oss som onda & nu hittat ännu ett "fel" i kampen.

Fast näe, det där är långsökt faktiskt. Jag tycker också jättemycket om LD och hade gärna försvarat henne i det här fallet, men det känns inte som att det hade gjort någon nytta i det här fallet. Jag älskar ett kraftfullt språk och uttrycker mig väldigt grovt, men jag ursäktar mig inte heller. Det är inte mindre våldtäkt bara för att det handlar om en fitta och inte en kuk, och att anta att han ville, är det för att hon är en kvinna då eller och han är en man? asså skärp er lite. två tummar upp till ladyn för hennes underbara språk, men se det för vad det är också.

ÄR detta verkligen på riktigt? bjöd någon in en person som sa såhär? Jag blir äcklad ut i fingerspetsen. Vafan tänker tv4 och Malou på? I VILKET SAMMANHANG SA HAN DETTA? vad var han där för att tala om egentligen?

Han verkar vidrig och sexistisk.

Men det är aldrig ok att hota med sexuellt våld. Inte ens som skämt eller retorisk figur. Det är helt enkelt inte ok. Du kan bättre än så. Du borde vilja bättre än så tycker jag. Men du har ju ditt fria val. Själv blev jag illa berörd.

"Men det är aldrig ok att hota med sexuellt våld."

jo det är det. om man inte är allvarlig, vilket LD inte var. skämta får man. faktiskt. det vore en jävligt tråkig värld om alla skämt och kraftuttryck var PK.

Svar:
hota är ju aldrig ok. Men det är ju inte så att jag har hotat Stig överhuvudtaget. Hade jag mailat stig och sagt samma sak TILL honom så hade det varit fruktansvärt illa.
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Glömde mitt namn i förra kommentaren men tycker verkligen inte ni ska attackera LD för hur hon uttryckte sig – har man i alla fall en halvt fungerande hjärna så fattar man att hon inte var seriös utan bara uttryckte sig kraftfullt. då letar ni bara fel hos henne. faktiskt.

Bla, tankte att jag skulle kolla pa klippet pa tv4play men fy fan, jag klarar inte av att se/lyssna pa det dar javla acklet. Jag mar illa och kanner mig smutsig. Kan inte fatta att tv4 kan lata detta sandas i ett program som sands pa dagtid nar unga, minderariga kan sitta och titta? FY FAN vilket javla ackel alltsa! 🙁

I klippet säger han att han dras till tjejer i tonåren, då är han inte pedofil. En pedofil dras till förpubertala barn. I tonåren brukar man ha uppnått puberteten vilket isåfall gör honom till hebefil. Jag tycker definitioner är viktigt, pedofil används mycket om människor som inte är det, vilket inte bara är en falsk anklagelse utan förminskar den verkliga betydelsen av ordet. Jag vet ingenting om Stig Larsson, har han begått våldtäkter?

Anonym: Det är väl ingen här som sagt att man inte får skämta om sexuellt våld, däremot får man ju välja i vilket sammanhang & på vilken plats det är man drar dessa skämt. Man skämtar ju kanske inte om våldtäkt med en bekant som månaden dessförinnan blivit våldtagen. Att skämta publikt är samma sak & upplevelse av kränkning för NÅGON. Redan dagen efter mitt tredje av skeenden då jag blivit sexullt våldförd på skämtade jag om händelsen med mina fyra närmsta vänner. Jag var lugn med det, kanske härdad, whatever, min känsla var att det var okej &så ganska kul om man tänkte på den väldigt udda viset jag blev sexuellt våldförd på (pallar inte dra det här, men det är något jag finner helt oproblematiskt psykiskt idag). Det var jag som inbjöd & jag kände personerna väl & visste hur deras syn på & känsla inför våldtäktsämnet var. Däremot blev jag äcklad av en bekant som månaden efter skeendet som visste om händelsen frågade mig "var har du din pojkvän då?" om the sexuella övergrepsman. En annan sak som jag blev väldigt illa berörd & kände äckel inför mig själv & mänskligheten pga var tre veckor efter skeendet en kommentar på nån youtubevideo som var väldigt rape-vänlig & försvarandet av denna åsikt & skämtandet med just hänvisning om att inget är kul om man jämt måste vara pk, ni vet låten "Livet är en våldtäkt det är inte skönt om hon inte är spräckt"

Varför skulle det vara ok att säga saker om människor som man inte kan säga till människor?

Varför skulle det vara ok att säga saker om män men inte uttrycka sig på samma sätt om kvinnor?

I min bok är det hyckleri och smakar skit.

Att jag skulle anstränga mig för att leta fel hos LD stämmer helt enkelt inte. Jag brukar tvärt om vara mycket positiv i merparten av mina kommentarer. Och att påstå att jag skulle ha en halv hjärna för att jag har en avvikande åsikt… säger mer om den som sa det.

Hur hade det sett ut om det vore en kvinna som pratade om en trettonårig pojkes säd? Det är en fråga jag vill diskutera. Hade andra män känt samma illvilja mot henne som de flesta kvinnor idag känner för Stig?

I en värld då en person själv ska förhindra att bli våldtagen istället för att man ska lära våldspersonen att inte göra det tåls det att man är hård.

Jag tycker inte det var något fel på LD’s twitter. Får han säga sitt får hon bannemej göra detsamma.

Tillägg 1. Menar alltså att jag inbjöd till skämtstunden om rapet, inte till själva "sex"akten.

Tillägg 2. Om LD, vars åsikt & känsla angående rape jag är införstådd med & om jag &så var klar med att hon visste min ståndpunkt, skulle dra exakt samma kommentar som tweetet till mig personligen (utan någon åhörare vars införståddhet till LDs åsikt & känsla angående rape inte var för mig klar) – skulle jag dragit ett cirkus minutlångt lol.

Emma, jag tycker "den gyllene regeln" förmedlar ett betydligt mer hälsosamt buskap än det du uttrycker, den lyder: Behandla folk som du själv VILL bli behandlad. (Alltså inte det du menar, att man ska behandla folk som man själv ovilligt blir behandlad)

Att konstruktivt konfrontera, kritisera & problematisera ämnet är en helt annan sak.

Det är klassiskt tänkande att det är okej att skämta om att våldföra sig på män, men inte okej att skämta om att våldföra sig på kvinnor. Eller rättare sagt, inte många tänker sig för innan de skämtar om våldsföring på män.

Det är hemskt att skämta om något sådant, punkt slut. Det spelar ingen roll om någon gör en så arg att man tänker så som LD gjorde, men att sätta det i skrift/säga det är inte okej.

Det är samma skit som att det ses som okej att skämta om att kvinnor är till för att laga mat och knulla. Det är inte okej, men folk tänker sig inte för innan de säger det…

Problemet är ju dock att så många våldtäkter mot män går orapporterade pga just den attityden att det inte är allvarligt. Och det är fruktansvärt..

Men som sagt; jag förstår LDs utbrott, och jag förstår att man i hetsen kan tänka och skriva så. Men det är inte okej.

Och det här med att "han förtjänar det" spelar kvitta. Ett sånt här uttalande, speciellt från en människa med ett relativt inflytande OCH annars bra syn på jämställdhet kan förstöra mer än man tror. "Jo men nu var det ju i hetsen och hallå ni fattar väl att jag skämtar" osv funkar liksom inte, för om alla skulle skriva så, och ursäkta sig så, så KOMMER det påverka negativt. Många bäckar små..

Fast LD skriver ju inte om något tvång i sin tweet? Alltså om jag skulle twittra "Jag vill ha sex med Ola Rapace hela natten!" skulle ni ta det som hot om att våldta? Jag ser inte det där tvånget ni talar om. Jag ser det mer som en nasty suprise för Stig Larsson om han skulle gå med på en natt i sängen med LD…

Men ja, vet inte riktigt. Tycker att våldtäkt är vidrigt vem som än utsätts för det. Men det här handlar ju inte om att skratta åt manlig våldtäkt. Om en gammal kvinna suttit i soffan och argumenterat om att småpojkars sats smakar bättre på fullt allvar så hade inte jag blivit upprörd om en feminist-kille twittrade om att han ville hänga med sin rynkiga, gammelkuk i ansiktet på kvinnan. Skulle ni? Man får ju sätta det i relation till vad det faktiskt rör sig om. Det går ju tex inte att jämföra med antifeminister som tycker att kvinnor behöver kuk.

Och för att förtydliga en sak; Stig Larsson kan vara en avskyvärd person av alla mått, så en länk som förklarar hur hemsk han är gör ingen skillnad för vad några (inklusive mig) påpekar i kommentarerna. För det är inte Stig Larsson som person vi tycker till om, utan om formuleringen av LDs tweet. Det finns många sätt att uttrycka sitt hat mot en människa utan att göra det på det viset LD gjorde.

Jag har en nära vän som blev sexuellt utnyttjad och misshandlad av sin flickvän, därför upprör detta mig. För det var bl.a kommentarer av detta slaget som gjorde att han inte vågade säga något, att han skämdes osv. Våldtäkt mot män ses inte som allvarligt, och även fast LDs tweet var relativt oskyldig så är det som sagt "många bäckar små.."

Jag undrar verkligen vad han baserar sina uttalanden på. Vet inte om du har läst hans argument kring manlig och kvinnlig otrohet, eller som han uttryckte det en markinvasion av Polen och ett luftangrepp. Min hjärna gjorde ont när jag läste det.

Och hur vet han detta, har han gjort blindsmakprover?

Jag håller med dig om vilket äckel han är..

Men, du kan ju inte säga att du citerar honom, när det där citatet i själva verkan är en ihopslagning av det Malou sa och hans svar.

Malou sa "fittan på 13-åriga tjejer", då svarade han "inte, trettonåringar. Men tonåringar. "

Fortfarande vidrigt, men jag tycker det är fel att felcitera så att det låter som att han sa något han inte sa. Även om det han sa inte är bättre.

Jag håller med dig om vilket äckel han är..

Men, du kan ju inte säga att du citerar honom, när det där citatet i själva verkan är en ihopslagning av det Malou sa och hans svar.

Malou sa "fittan på 13-åriga tjejer", då svarade han "inte, trettonåringar. Men tonåringar. "

Fortfarande vidrigt, men jag tycker det är fel att felcitera så att det låter som att han sa något han inte sa. Även om det han sa inte är bättre.

Jag tycker att retoriken kring LD:s tweet (hela "spänn av, det var bara ett skämt!"-grejen) är slående lik vad många tjejer får höra när de reagerar på sexuella trakasserier eller kommentarer.

För övrigt håller jag med om att Stig Larsson är en jäkla äcklig typ, som inte borde ges tid och utrymme i media.

Jag kan inte riktigt förstå alla dessa "visst är han ett äckel men…" kommentarer. Ja, det är verkligen hemskt att killar som våldtas inte blir tagna på allvar. Men hennes tweet handlar ju inte om det! Jag är ganska så säker på att hon reagerat exakt likadant om en kvinna sagt något sådant. För att han är ett äckel, en våldtäcksman. Det är olagligt för en vuxen man att ha sex med tonåringar. Punkt. Om hon hade skrivit att hon ville misshandla honom, hade alla fått samma moralpanik? Eller är det bara våldtäkt som är en helig ko? Misshandel är ju också en kränkning och olagligt. Där hade det ju varit samma att killar som blir misshandlade av tjejer inte tas på allvar. Hade hon då "ironiserat" över det? Jag tycker det hela tar för stora propotioner. Många liknar det vid hur folk reagerar när kvinnor blir sexuellt trakasserade. Att "det inte är så farligt". Men då handlar det ofta om att kvinnor i debatter tex blir trakasserade för deras åsikter, eller bloggare som får hotmail. Likadant på krogen när tjejer blir tafsade på. Men det här är en helt annan sak! Han sitter och försvarar ett olagligt beteende i nationell tv med egna teorier om biologi. Att han då får mothugg från folk som tycker att han är äcklig är väl inte konstigt? De flesta gillar inte pedofiler. Som jag skrev innan: DET HADE VART LIKA BEFOGAT ATT VILJA HALSTRA DENNA MÄNNISKAN OM DET VARIT EN KVINNA!! Sedan tycker inte jag att detta är sexuella trakasserier. Om hon mailat honom och hotat hade det varit en annan sak. Nu uttryckte hon på ett ganska överdrivet sätt sitt äckel gentemot honom i ett tweet. Folk ballar ur, inte över att han är ett vedervärdigt äckel utan över hennes formulering. Lite högre krav på kvinnor än män or what?

Vill skaka av mig minnet av att ha sett det där klippet. Och vet ni vad förresten: denna man får konstnärslön (statlig inkomstgaranti) livet ut. ( och har mage att gå och gnälla över att vara fattig). Jag orkar inte…

Visste inte vem han var och jag önskar att det hade förblivit så O_O Plus att jag bara tänker på Stieg Larsson (han hette väl så, författaren?) och ba men..han lever ju inte? Aee usch alltså.

Anonym; Ja, jag skrev ju att det är vidrigt hur som helst.

Men det är fortfarande aldrig ok att säga att man citerar när så inte är fallet! Och det va liksom inte ett ord som skiljde.. Utan en person. Att LD Skrev att han sa hela den meningen är ju lögn. Orden "menar jag" förekom inte alls vad jag kan minnas, eftersom han inte sa nåt om 13-åringar över huvud taget.

Det är ganska stor skillnad på:

-Fittan på trettonåriga kvinnor smakar bättre. Nej inte trettonåringar, tonåringar menar jag.

och

-DU har sagt att fittan smakar bättre, sötare på trettonåriga tjejer

-Nej, inte trettonåriga, men tonåringar.

Han är fortfarande lika vidrig, det har jag aldrig sagt emot. Men inte ok att skriva att man citerar en person och sen ljuga.

Jag hade inte sett detta så jag kände mig tvungen att se ett klipp från programmet. Jag blev helt mållös, helt ofattbart att gubben inte åkte ut på huvudet före. Vad är han, 50 – 60 år och sitter och pratar om tonårsfittor? Så fruktansvärt äckligt och opassande, och jag undrar om det verkligen ligger i nåt i hans tjafs om "biologiskt så …." han var till och med så fräck att han sa till Malou "det visste inte du"…..nej för det är ju så intressant och viktigt att veta hur fittor luktar och smakar i tonåren. Verkligen berikande kunskap. Men jag tror iaf Malou blev också bestört över hans uttalande, hon såg väldigt obekväm ut. Gubbar som suktar efter småtjejer är verkligen vidrigt och Stig tog det ett steg längre, nämligen att öppet prata om det i TV. BLÄ!

Appropå att skämta om sexuellt våld…. Varför är ingen framme med PK pinnen när Zlatan twittrar om att engelsmännen kommer att anmäla honom för våldtäkt för att han tog alla så jävla hårt..? Jo juste, för att det är Zlatan och han är kung. LD är ju bara en feministfitta och det är ju så otroligt mycket enklare att angripa henne än någon som lämnar landet så fort någon andas kritik.

Helt ärligt: det finns få bloggar som lyfter ämnet sexuella övergrepp lika mycket och bra som LD gör. Även om det är intressant att diskutera vad man får skämta om eller inte är det viktigaste i det här inlägget att Malou och TV4 låter en vuxen man utveckla sina sexuella preferenser om smaken på småtjejers fittor.

Men vad är det frågan om?? Kommer Aldirg mer läsa kommentarerna i LDs blogg om detta är vad som händer? Tack å hej.. Sexuella övergrepp å hot om våldtäkt.. ?? Seriöst? Är det de bästa ni kan komma med Sandra feminist och ni andra? Tycker LD sagt precis det som Malou och andra andra borde gjort. Reagerat!!

Alltså Stig Larsson har tidigare berättat om sin dragning till 13-åriga flickor, flera gånger.

"Kvinnor" är som bäst vid 13 förstår ni. Både till fysiken enligt Stig och pga deras brist på livserfarenhet.

Här finns lite info om det han sa 98.

Läs.

http://fib.se/fib_1/guill398.html

Svar:
Japp, kvinnors erfarenhet och kunskap osv är helt ointressant.
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Sen tycker Stig att det knepiga med tjejer är att vi "vill en sak men säger något annat"

Frän intervju med Stig för några dagar sen:

"I slutet av boken beskriver du hur du har sadomasochistiska relationer med väldigt unga kvinnor som har självskadebeteenden. Det finns en obehaglig scen där en tjej börjar gråta när du binder, piskar och sen har analt samlag med henne.

– Ja, det kunde ju ha gått riktigt åt helvete. Tänk om hon hade anmält mig!

Tyckte du inte att det var jobbigt att tjejen blev ledsen?

– Äh, hon ville ju själv egentligen. Hon ville att vi skulle göra det igen sen. Det är ju det som är det knepiga, tjejer vill en sak men säger något annat."

Svar:
Med andra ord, en våldtäktsman
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Gå och kolla i eran skolkatalog från 7an, det är dom flickorna som gamle Stig sitter och drägglar över. Inser ni inte hur vidrig han är?

Sen till personen som skrev "19-åringar är också tonåringar. Är det lika vidrigt som en 13-åring?"

Det är en jävla skillnad på en tjej som just gått ut mellanstadiet och en tjej som är myndig och snart ska gå ut gymnasiet. Så jag tror nog att du själv inser att svaret är nej.

Stig själv har uttryckt att han gillar de där 13-åringarna bäst.

Hur är det OK att en pedofil får mediautrymme?! Tonåringar är barn. Och ska man legitimera det med att jämföra smak?! Jo, men då är det ju OK? Män ska ju inte behöva vara med 35-åringar för de smakar ju inte bra. Som om man jämförde nyslaktat kött och 3 år gammalt frysskadat kött. Se Stig som den pedofil han är, hur kan någon ge honom detta utrymme i media?

Min systerdotter är 13 och skulle jag få höra att ett slem som han gjort något sexuellt med henne och sen sagt att hon velat (vara med någon som är 50+!!!) hade jag gjort saker med honom som kunde fått mig dömd till fängelse!!

En 13-åring kanske säger att den vill men nej! Jag blir så jävla förbannad att min ilska inte vet några gränser!

Förlåt men jag skrattade HÖGT av din (ditt?) tweet. Då hade jag inte ens läst inlägget. I love you!

Svar:
Eller hur, jag var ju skitrolig!
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

VIlket jävla vidrigt AS! Jag såg klippet. Hur fan kan MAlou sitta och lyssna på det där, och hur kan man sända det? Det är ju helt otroligt! Han ska ju anmälas – gubbäckel! Blä!!!

Avundsjukan vet inga gränser. Män har i alla tider föredragit tonårstjejer framför allt annat. Ni har haft er roliga tid, nu tar dom nya generationerna över.

Dessutom har det inget med pedofili att göra. Stig Larsson har mig veterligen aldrig uttryckt sig om förpubertala barn så pedofili-anklagelserna är bara patetiska.

Svar:
tala för dig själv äckel
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Det är inte ok att anklaga folk för att vara pedofiler, våldtäktsmän eller för den delen att kalla dom äckel bara för att ni ogillar att han tänder på och har sex med tonåringar.

Så gott som alla män tänder på tonåringar, det är fullt naturligt och inget äckligt överhuvudtaget. Oavsett hur mycket feminism det blir i samhället kommer män alltid att föredra unga friska tonåringar framför tjocka 30+ kvinnor.

Svar:
Som sagt, tala för dig själv.
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Har nu sett intervjun med Stig Larsson och jag mår fysiskt illa, känner hulkandet och spykänslan komma närmare! Att säga att kvinnor "smakar bäst" inom 5 år efter att dom kommit i puberteten är bara fel. Äckliga jävla slemgubbe!

Har inte läst ovanstående kommentarer men åååh, hur orkar han? Vet inte vem det är men det lät ju ganska.. ehm.. fel när han säger att trettonåriga muttor luktar bäst. Brukar han lukta på dom eller? Haha 😀

Men vad i helvete!! Hur fan kan ett sånt jävla äckel få medietid??? Och statligt stöd ovanpå det. Nej fy fan. Vad är det här med att dra fram alla idioter ur sina hålor och visa upp dem på tv?! Att ha sadosex med en ung tjej som har självskadebeteende – det var det vidrigaste jag hört på länge. Borde vara straffbart att utnyttja andras sårbarhet så! Att han väljer vissa fittor före andra skiter jag i så länge han håller sig inom lagens ramar (även om han är en patetiskt äcklig jävel och jag hoppas att han aldrig mer får nån sex). LD, skrattade gott åt din tweet men satte skrattet lite i halsen. Håller med de som säger att det är korkat. Bara för att det är roligt så är det ju inte alltid okej bara för att "han gjorde också så".

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *