Kategorier
Vardagstrams

NEEEEEEEJ!

 
Vad har jag gjort för fel??

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”NEEEEEEEJ!”

Siobhan: Lady Dahmers son står och rotar i en VERKTYGSLÅDA.

Och han ser verkligen, av minen att döma, ut som att du på allvar skrek "NEEEEEEJ!" rätt ut när du hittade honom, hahaha.

Om jag "känner" dig rätt så är det här lite ironi. Du är väl i själva verket helt för att barnen ska få leka med precis vad de tycker är roligt?

Min dotter verkligen älskar verktygen och har ett eget set med Händige Manny.

Bara han låter bli sågen 😉

Varför anser du att du gjort något fel? Får inte din son gilla vad han vill? Är det inte det hela din uppfostran går ut på, att inte sätta gränser utan ge barnen alla olika alternativ så de kan välja helt fritt vad de gillar?

Svar:
Men jag var ju inte seriös ju
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Mitt snoppbarn är fem och fortfarande helt fast i bilvärlden. Men han är snäll. Försöker tänka att det är viktigare. Högst upp på önskelistan står en rosa barbiebil (stackars unge som har feministföräldrar, så barbie blir det nog inte.)

Hej. Jag såg dig i tidningen Mama och det är första gången jag besöker din blogg. Vill bara tala om att jag tycker den är underbar och kommer fortsätta följa den 🙂

Kram

Svar:
Hej och VÄLKOMMEN! Hoppas du stannar. 🙂
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Tycker det är kul att du svarar på kommentarer. Många bloggare skiter helt i dem o de visar bara på att de enbart bloggar för egots skull, du har ju en dialog med dina läsare och det är kul att följa!

Svar:
Min blogg är ju ingenting utan alla diskussioner bakom kulisserna! Det är ju där det händer.
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Jag hänger kvar, för att jag tydligen är nyfiken och ibland provoceras av dig. Och det är väl ett gott betyg det också..Sedan har du ju faktiskt bra poäng då och då:)Och som du säger, bara logga ut när ens gränser inte passar…

Haha!

Lustigt att jag och sonens pappa diskuterade revolt här om dagen. Själva tror vi att vår son (näär han växt till sig, är bara 5 månader) kommer bli den där tonåringen som vägrar pierca sig eller färga håret, vägrar nudlar och samlar på frimärken i takt med dansband/schlager.

Allt bara för att jag kör med pastellhår, pappan är sportnörd och vi vill ge honom en bra, genusgenomtänkt upp fostran.

Svar:
Det där är ju skräcken.
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Det här har inte med det här inlägget att göra, men du har inte funderat på att göra din blogg lite mer smartphone-kompatibel? Det är ett riktigt gissel att surfa runt här på mobilen (vilket för mig blir ett återkommande störningsmoment i vardagen egtersom jag kollar läget här några gånger om dagen). ^_^

//Maja

Svar:
Jag vet, men det funkar inte riktigt med blogg.se’s verktyg.
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Spraymåla hela verktygslådan och alla verktygen rosa och klistra dit lite strass. Skrattar bäst som skrattar sist!

Svar:
HAHAHAHA BRA IDÉ! Nu ska han få, den lilla pojkgrisen!
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Men va f-n?? ALLA ska la lära sig att hantera verktyg? Kul att du skämtar men det blir ju lite "fel" det med, om man nu tar det på allvar. Bra blogg du har o driven du är. Är oxå, alltid, feminist. Orkar ibland inte tjafsa med de värst smaltänkande men gör det för det mesta. Märkligt att folk verkar vilja motarbeta att alla ska ha samma plats hos oss människor!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *