Kategorier
Vardagstrams

Nu ska jag faktiskt på galej

Ikväll är det Årets MAMA. Det tänker jag och Cissi gå på. Mingla lite, äta jättemycket typ hoovra kring faten precis hela tiden och ba gluffsa, träffa folk jag faktiskt nästan känner och folk jag inte känner alls. (Fast det gör nog Cissi så det jämnar ut sig). Kanske dricka ett glas bubbel och sen åka hem och stupa för jag känner mig lite vek. 
 
Är dock sjukt nyfiken på vem som blir Årets BloggMama. Jag hoppas på KnivLisa! Mest för att jag hoppas på att träffa denna fantastiskt roliga människa. 
 
 
Jag har piffat och puffat och idag blir det muskort klänning med röda naglar. Riktigt sådär 80-tals vampig fast aningen uppkäftigare för jag gissar att den generelle vampen på den tiden inte riktigt var fullt så fyllig som jag. Men jag gillar ju att bitchslappa lite med valkarna. 
 
Nä, nu kommer den där nervositetdiarrén som jag alltid får när jag ska ut och mingla bland människor så jag ska nog ta en svängom inne på skithuset innan jag galopperar till tåget. 

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Nu ska jag faktiskt på galej”

Hej! Undrar bara varför man inte kan trycka på någon länk som för en till nästa bloggsida, längst ned på din hemsida? Typ "next page"? Det hade varit superbekvämt!!!!

MVH 🙂

Svar:
nej tyvärr! blogg.se stödjer ej funktionen.
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Åh du skulle varit med när jag hade heldagsintervju inför nuvarande jobbet – måste ha nervösskitit minst 6 ggr på deras toaletter!

Mor min är likadan – hon ränner in och ut från toan när JAG har viktiga tentor att skriva. Det är kärlek det.

Men åh jag DÖR vad glad jag blev av att läsa detta. TACK TACK TACK! Och stort GRATTIS till ditt mycket välförtjänta pris. Jag visste inte om att det var gala, fick ett mail om att det var ett smygläsningsevent någon dag innan men då hade Linus redan styrt upp grabbkväll.. Vi ses förhoppningsvis mycket snart

Svar:
Det hoppas jag med!
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Jädrar vad bra du kan måla naglarna. Jag lyckas alltid få lika mycket utanför som på naglarna. Lite avis.

För övrigt håller jag med om att vigselringen är ruggigt vacker.

Svar:
tricket är att inte måla ner till kanten. en halv milimeter innanför.
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *