Kategorier
Vardagstrams

Och jag som blev kränkt när jag inte blev finalist till Årets BloggMAMA….

 
 
Jag blev jättekränkt när jag inte utsågs som finalist till Årets BloggMAMA.  ”Hur fan kunde de INTE ta med mig?!!!!!!!!!!!1111”.
 
JÄTTEKRÄNKT och bortglömd!
 
I ungefär tio minuter. För sen ringde de och sa att jag vunnit nåt ännu bättre och oj fy fan vad glad jag blev. Ett riktigt Nobel-ÄNTLIGEN liksom. Jag vet ju att jag förtjänar det, mer än de där andra jävla lobotomerade stolpskotten som alltid blir utsedda år efter år och ja, jag känner att jag kan vara så pass oödmjuk eftersom att min konkurrens har varit helt hjärndöda. 
 
Igår hade jag superkul. Jag hade inga större förväntningar egentligen för de flesta event brukar vara skittråkiga, men här fick jag sitta inne i ett hemligt litet rum med de andra vinnarna (tills priserna var utdelade för sen fick man mingla) och äta godis och mat och frukt och dricka vin och Loka och rapa och prata massvis och SKRATTA ännu mer och verkligen ha jättetrevligt. Cissi följde med. Mitt enmansentourage. Men sen var ju Elaine Eksvärd där och hon blev ju Årets KarriärsMAMA och hon och jag är ju liksom bloggpolare (med förhoppning om IRL för åh vilken fin människa).
 
Men sen träffade jag två nya förälskelser och det var Årets BloggMAMAs, Inga Konstigheter (Hormoner & Hemorrojder) och alla som läser deras blogg (vilket jag såklart gör och ni borde göra det också) vet ju att de är brillianta men det vettni, är ingenting i jämförelse med hur de är på riktigt. Jag är dödskär. 
 
 
 
 
Jag tar emot mitt pris. Jättenervös för tro’t eller ej, jag avskyr att vara i fokus. 

(Fantastiska feministiska Rebecka Edgren Aldén, MAMAs nya chefsredaktör!)

 
Och TACK för alla grattis. 

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Och jag som blev kränkt när jag inte blev finalist till Årets BloggMAMA….”

Grattis, fast om jag ska vara väldigt ytlig så måste jag fråga vad det är med dig och din lilla my-knut, varför har du den på alla event (eller flera i alla fall) du är ju superfin oavsett, men du är svårare att känna igen om du inte har håret utsläppt eller i tofs kan jag tycka faktiskt. Plus att jag tror du hade varit ännu mer smashing hot i utsläppt till den där klänningen (som sambon för övrigt tycker jag ska införskaffa, haha).

Svar:
för att jag tycker att frisyren är praktiskt OCH snygg. Jag hatar utsläppt hår. Sen hade jag ju ingen önskan att vara smashing hot heller. 😉
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Alltså jag blev helt glad av att se dig där på scenen! Du måste vara så jäkla lycklig & stolt över dig själv! Det måste kännas så bra att få tillbaka något för allt som du har gett!! Jag blev till & med darrig på hakan & tårögd när jag direkt hörde nomineringen!

Så skönt att du är du!

Nat! .. What is this? I can’t get the page to translate to English.

Svar:
One of the largest mother-magazines have an annual award thing. I was awarded "Provocateur Mama". WOHOO!
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Wow, du ser helt klart mest intressant ut av alla på bilderna. Och damn, du är verkligen helt grym och så värd priset! Slicka fitta-bilden är klockren, ska sluta peka finger och göra så jag med.

"Jag vet ju att jag förtjänar det, mer än de där andra jävla lobotomerade stolpskotten som alltid blir utsedda år efter år och ja, jag känner att jag kan vara så pass oödmjuk eftersom att min konkurrens har varit helt hjärndöda. "

Åh vad jag älskar dig. Du är fan _min_ hjälte!

Grattis, det förtjänar du verkligen! Från att ha varit en människa jag nästintill avskytt för att jag inte förstått mig på dig, till att prenumerera på din blogg och läsa nästan vartenda inlägg, du har format mig mycket! Det är det få som lyckas med. 🙂 Jag har väl blivit lite mer medveten sen jag började läsa din blogg.

Och du, tack för födelsedagspresenten! 🙂

Svar:
Tack så mycket! Hoppas du mår bättre snart, Sol! Kram
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Underbart! Grattis igen.

Tänk om du hade svarat att CAROLA provocerar dig?!

Svar:
hahaha PRECIS det sa jag också efteråt, att jag borde ha sagt det.
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *