Kategorier
Vardagstrams

Ang. Bloggträffar

Förresten så var bloggträffen igår så pass lyckad att vi snackade lite löst om att göra det till en återkommande tradition. Inget fancy eller stort, men att nån gång i månaden (veckan? Varannan?) hook’ar jag och Anna (och nån fler) upp på nåt söderfik för två, tre timmars snack och fika. De som vill komma får komma liksom. Ett mål jag haft med bloggandet, annat än att predika mitt skitsnack, är ju att det ska bli mer interaktivt. Mer kontakt. Mer samtal. Mer. 
 
Vad tycker ni? Ska man ha en återkommande dag/plats, eller skifta lite?
 
 
 
Det här är förresten Maja Hurtigh, en stammis på bloggen sen länge tillbaka som gav mig en  vacker ros och ett rosa band och en annan present. Hon älskar Disney och tjejiga grejer och vi har haft många långa och intressanta diskussioner genom tiden. Jag har även gjort hennes tjusiga bloggdesign. 
 
Sånt här är så himla kul. Jag känner ju igen era namn och emailadresser och om ni har nån blogg har jag ofta varit inne och kikat. Men igår fick jag ju ett ansikte till det. 

Av Natashja // Lady Dahmer

Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. Jag är en riktig glädjespridare, fast tvärtom. En bitter surkärring utan dess like som skriver om feminism, kroppen, fatshame, föräldraskap och om att vara kvinna i ett patriarkat.

Kvinnosakskvinna. Feministinfluensa. Din problematiska favorit.

Mig blir ni snart kär i!

0 svar på ”Ang. Bloggträffar”

Ja, vad roligt! 🙂 kan vi inte ta en eftermiddag/kväll någon gång, för när det är mitt på dagen kanske inte så många kan komma pga jobb/plugg ;O

Svar:
Det ska säkert gå att ordna.
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Tycker jag låter som en bra idé, då kanske det händer i alla fall någon gång när jag har möjlighet att vara med trots att jag inte bor i sthlm. Men det vore i alla fall awesome att få träffa dig någon gång. Även om jag kommenterar ca aldrig så läser jag din blogg varje dag och tycker att du är sjukt jävla underbar, bah sårru vet! 🙂

Haha, som flera andra sagt; synd att en bor på fel sida av landet^^

Men om du kommer söderut nån gång hade det varit fantastiskt att få träffa dig irl!

Jag läser allt du skriver även om jag sällan kommenterar och är ett stort fan 😀

Svar:
får kanske anordna nåt med nån annan bloggare och hälsa på. nån gång.
LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Skulle vara kul o gå på en såndär bloggträff någon gång. Om det inte vore för att jag är så rädd för att träffa nytt folk nuförtin och så bor jag inte i stockholm. Gillar din blogg. Är inne och läsar nästan varje dag. Fast dålig på att kommentera och delta i diskutioner. ha en bra kväll!

ha.

förstår du inte att du har att göra med en legitimerad sociopat. klart du får en lapdance av mig.

däremot undrar jag hur du faktiskt skulle reagera på riktigt om en 110 kgs björn faktiskt gav dig en lapdance.

var inte du blyg IRL eller hur var det nu?

ehe ehe ehe

puss / dan-syndrom

Jag skulle verkligen gilla om det blev en återkommande grej för då kanske jag kan ha möjlighet att joina er någon gång 🙂 Är ju inte i närmaste krokarna, men någon gång ska inte vara omöjligt.

Jag tycker absolut du ska försöka styra upp bloggträffar som något återkommande. Tyvärr bor jag ju i Malmö så jag röstar även för ett besök söderut med en trevlig fika med lite Malmö läsare.

TJABBA!!

Jag har sedan några månader tillbaka läst din blogg och DU är så klok!! Jag gillar dig!

Om du som tidigare skribenter yttrat någonsin åker söderut så är även jag himla sugen på bloggträff!

Michaela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *